Sokaktan Eve Getirdiğim Kedi Kuma Yapmıyor

sdnrrs16
sdnrrs16

356 Puan

Arkadaşlar,normalde evde british kedim var onunla kum problemi yaşamadım fakat salı günü sokakta çok hasta bir kedi buldum eve getirdim ve o günden beri her gün veterinere de kontrole gidiyorum onlara da defalarca dedim fakat bana iyi bir öneriyle gelmediler.Kuma çişini yapıyor ama tabii başka yerlere de yapıyor.Fakat salıdan beri kakasını hiç yapmamıştı,veteriner lavman bile yaptı işe yaramadı.Sadece bugün denemek için bahçeye toprak üstüne koydum anında yaptı kakasını ama ben her gün onu bahçeye götüremem hava da çok soğuk.Napabilirim,kristal kum duydum o işe yarar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

9 CEVAP

sdnrrs16
sdnrrs16

356

Ay umarım işe yarar çok çok sağolun :)

mihriii
mihriii

119878

kakasını alıp kumun üstüne koyun bi de kendisi kapatsın

golsahyildirim
golsahyildirim

11467

@mihriii'nin dediği de işe yarayabilir, inatçıysa bilemem ama ksjdkdmdşsşk ben bunu yaptığımda işe yaramamıştı, kumunu dökmüştüm o yüzden son çare olarak.

sdnrrs16
sdnrrs16

356

@golsahyildirim kendi kedimde hiç böyle şeyler yaşamadığım için aşırı panik halindeyim gerçekten :D bir yere kapattım mecbur yapsın diye ama sonra kıyamadım da ama umarım toprak işe yarar :)

golsahyildirim
golsahyildirim

11467

Toprağa yaptıysa ona alışkın olduğu içindir. Kumun üstüne birazcık toprak dökün, hafifçe kaplasın yüzeyi. Yapmaya devam edecektir o şekilde. Yavaş yavaş döktüğünüz toprak miktarını azaltın, işe yarayacağını düşünüyorum.

golsahyildirim
golsahyildirim

11467

Kedim kumdan pelete geçerken çok zorlanmıştı, çişini yapıyordu ancak kakasını 2 gün boyunca tuttu, yapmadı. Eski kumundan bir bardak döktüm peletin üstüne, anında girdi yaptı kakasını :D 2-3 gün boyunca azar azar kumunu döktüm, pelete alıştı. Bu mantıkta sizde de işe yarar diye düşündüm 😺

sdnrrs16
sdnrrs16

356

@mihriii işte evde kakasını yapsa yapardım bunu ama hiç yapmadı :(

golsahyildirim
golsahyildirim

11467

işe yaramasını umuyorum ya bende çalıştı bu yöntem😅😅 benim kedim de geldiği gün kuma yapmıştı sıkıntı yaşamadan, o yüzden taak diye peleti doldurdum bu kez. bir baktım ciddi ciddi kaka yapmıyor pelete. paniklemenizi çok iyi anlıyorum o yüzden, en kısa zamanda deneyinn umarım sonuç olumlu olur.💛

sdnrrs16
sdnrrs16

356

Umarımm🥰

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 270 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78248 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR