Yeni Kedi Sahiplendim Asıl Kedim Bana Küstü

salemparis
salemparis

273 Puan

gerçekten anlayamlardan yardım. cidden yüreğim dağlanıyor. 1 senedir benle olan tekir dişi kedim var. çok sakin yapılı. her gece beraber uyurduk yanımdan ayrılmazdı.


sokakta kardeşleri ölen bir kediyi kurtarıp sahiplendim. o da dişi 5 aylık. eve geldiğinden beri kedim benle tüm ilişkisini kesti! yanıma yaklaşmıyor. genel durumu sağlığı yerinde. 15 gündür 1 kere mırıldamadı düşünün. diğer kediyle arayı yapmaya başladılar ama bana tavırları değişmiyor. çok sitemkar bakıyor (şaka değil). aşırı üzülüyorum anlayandan yardım lütfen!


4 CEVAP

DoraFiko
DoraFiko

15662

Benimde ikinci kedi gelince ilk kedim bana günlerce küstü. Ki bizimkilee yavruydular ona rağmen böyle olsu. 2 kez yastığıma işedi gözüme baka baka. Kendini sevdirmedi yemek yemedi veya çok aşırı yedi. Dengesi şaştı ne yapacağını bilemedi yani.


Ben sonra geleni onun yanında hiç sevmedim. Mama verceksem önce ona verdim. Onu biraz fazla nazladım. Zamanla düzeldi. Sizin kediniz biraz daha büyük bu süreç daha uzun olacaktır ama çok dayanamaz yumuşar oda 😊

Superisi814
Superisi814

125092

Merhaba,
Yaşadiğiniz sey yeni bir kardeşi olan ailelerde de gözlemlenir.Hayvanlar da bu trip yöntemini tercih edebilirler.Sabirli olmaya devam edin , sevgi kazanacaktir kuvvetle muhtemel.Ben bunu sokak canlari ile de yaşiyorum.Yeni köpek buluyor beni, bazilari yüz çeviriyor.Kendi köpeğim yan yan bakip giderdi kapidaki kedileri severken görünce.Ben de peşine düşüp uzun uzadiya onu severdim.Kediler de bunu yaptiklarinda küsene daha fazla ilgi gösteriyorum.Genelde kuvvetle muhtemel bariş saglaniyor.Kendi alanini kaybettigini düşünerek tepki veriyor.Ona kraliçe olduğunu yeniden hissettirmeniz lazim

salemparis
salemparis

273

çok teşekkürler. bir süredir dediklerinizi deniyorum ancak denemeye devam yılmadan:)

Gizemindostu
Gizemindostu

2488

Kedilerimle kaç yıldır beraberim, birbirlerine alışsalar bile hala dışarı bir kediyle ilgilensem kıskanıveriyorlar. Bende hepsiyle oynuyorum, ilgileniyorum ve emin olun ki her zaman sevgi kazanıyor ♥️ sadece bu süreçte fazlasıyla sabır gerekiyor, siz bunları uygulamaya tam hızla devam edin :) eskisine göre daha fazla ilgilenin, oynayın, sevin mesela. Zamanla alışır, hatta eskisinden bile daha iyi olursunuz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 350 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR