Bonacibo

idunn
idunn

12265 Puan

Birçok yerde bonacibo mamanın orta fiyatlı olduğu ve içerik bakımından da iyi olduğunu okudum ama yine de sormak istiyorum. Bonacibo kedi maması kaliteli mi?

12 CEVAP

golsahyildirim
golsahyildirim

11467

Ben kedimi 5 aylıkken sahiplendim, o zamanlar mama içeriği nedir ne değildir bilmeden Econature yavru kedi maması ile besledim. Severek yiyordu, gelişiminde problem de yaşamadım. Ancak aldığı protein ve besin değerleri daha iyi olsun istedim, araştırma yapmaya başladım. Şu an bütçemin yettiği kadarıyla Felicia aldım, güzel yaş mamalar alarak beslenmesini destekliyorum. 💛
(Kuru mamadansa yaş mamayı daha çok sevdiği için yaş mamaya para ayırmaya çalışıyorum.)

mihriii
mihriii

119878

fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum tadını da seviyorlar

golsahyildirim
golsahyildirim

11467

Felicia ya da Prochoice düşünebilirsiniz, 10-12kglık mamaları çok uygun fiyata geliyor. (kg'ı 20 TL olacak şekilde.)
Ben Felicia kullanıyorum, kedim severek yiyor.💛
Enjoy mamayı sormuşsunuz, o fiyat bandında arıyorsanız Micho'yu düşünebilirsiniz. İçeriği çok daha iyi, sokaktaki kediler için de evdeki kediler için de tercih edilebilecek orta segmentte iyi bir mama.

idunn
idunn

12265

Michoya baktım ama yavru kediler için olanını bulamadım. Geçici olarak appetite denemeyi düşünüyoruz. Yemek yerken bizimle beraber bir şeyler de yiyor. Çok sıkıntı olacağını sanmıyorum aslında ama bu mamada bir farklılık fark edersek risk alıp bonacibo deneyebiliriz bilmiyorum... Mama pek ayırmıyor zaten.

golsahyildirim
golsahyildirim

11467

Appetite'in yorumları güzelmiş ama uzun süreli kullanmanızı pek önermem. Aklınızda bulunsun, bütçeniz arttığı zaman "tahıl-tahıllar, hayvansal protein, x eti türevleri, tuz, şeker, gluten, soya" içeren mamaları tercih etmemeye çalışın.💛 Yaş mama da önerebilirim yavru kediler için içeriği güzel olan😺

idunn
idunn

12265

Biz de şuan geçici olarak kullanmayı düşünüyoruz. Petshoptan yarım kiloluk molly almıştık. Molly yedikten sonra tüylerinde biraz dökülme konusunda azalma oldu. Parlaklaştı ve biraz daha enerjik şuan. Eğer olmazsa en kötü ihtimal mollye döneriz tekrar.

mihriii
mihriii

119878

Şimdi appetite baktım onda da tatlandırıcı vs var mı yazmıyor yani olabilir.Ayrıca ne taurini belli ne vitaminleri bonacibonun taurini yüksek mesela vitamin değerlerinden pek anlamıyorum ama neyin ne kadar olduğu yazıyor içeriği açık.Bonacibo almak gerçekten en mantıklısı bunların arasında.

idunn
idunn

12265

Bonaciboda tatlandırıcı olduğu için tadını hayvanların sevdiğini yazmışlar. Sonrasında çok büyük sağlık sorunlarına neden oluyormuş. Almaktan vazgeçtim şuan.

Anonymus386040
Anonymus386040

12005

Jungle gibi mamalara kıyasla alınabilecek bir mama. Yani bütçeniz çok az ise alabilirsiniz. Ayrıca herkesin dediğine takmayın herkes her mamaya bahane buluyor. ND gibi yüksek fiyatlı mamaların da riski vardır. En iyi mama kedinize iyi gelen mamadır.

idunn
idunn

12265

En iyi mama kedimize iyi gelen mama olsaydı çoğu kedinin bir hastalığı olurdu mamalar yüzünden. Veterinerlerden biri tatlandırıcı var dediyse ben alma riskini göze alamam. Şimdiye kadar 5 tane hayvanımdan ayrılmak zorunda kaldım. En çok hangisinden memnunlarsa onu alıp denemeyi düşünüyoruz.

Anonymus386040
Anonymus386040

12005

Veterinerler elbette düşük bütçeli mamaları tavsiye etmeyecekler. Tüm veterinerler nd proplan royalcanin hills falan tavsiye ederler genellikle. Gelipte sana bonacibo tavsiye edecek hali yok.

idunn
idunn

12265

Düşük bütçeli mamalar sorulduğunda çoğu veteriner tavsiye veriyor. Nerede oturuyorsunuz bilemem ama diğer sorumda da durumumuzu bilmeden gelip cimri demeniz hiç hoş değil.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 664 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR