Kardeşim Yavru Kedimden Korkuyor :(

lekarz
lekarz

772 Puan

Ben kedimle birlikte uyumak istiyorum. Kedim de öyle rahat ediyor. Beni gördüğü anda, üstüme çıkıp mışıl mışıl uyuyor :)


Sorun şu ki, kardeşim kedimden korkuyor. Elime alınca rahat rahat seviyor, öpüyor ama bırakınca üstüne atlamasından korkuyor ve kaçıyor. Her yeri kapatıyor...


Kardeşimle aynı odada kalıyoruz. Çalışma odası ise kedimin odası oldu. Yastığı, koltuğu, tırmalama tahtası vs. her şeyi orada.


Bazı geceler kedim odasında ağlıyor gibi... Ben de dayanamayıp gece yarısı da olsa onun yanında kıvrılıyorum.


Sizce nasıl çözeriz bu işi? Çünkü kardeşimin yakın bi zamanda alışacağı yok kedime...

4 CEVAP

emreovec
emreovec

12921

Elinizde değil de sizin gözetiminizde ve yanınızda serbest durumdayken onu sevmesini sağlasanız ve kedinin serbest olduğunda da ona bir şey yapmayacağını görse bence zaman içerisinde alışır.

Mapple2
Mapple2

2822

Kardeşini Kedin , Kardeşi gibi görüyordur :) O yüzden Oyun oyamamak istiyor.. Fakat biraz ısırılma, tırmalama ve yalama tarzı bi oyun.. Size Tavsiyem Ortak bir Yol bulun..


İki kardeş buluşması.. Meoww
Kedinizin yaşı ve Kardeşinizin yaşlarını bilmediğim için (3 ve 6) Ay Deli Cağıdır " Kediler için Ve Kardeşiniz Kedinin hareketlini de Saldırgan olarak tanımlaya bilir.. ¿


Bence Kardeşiniz Kedi olsun ve Kediniz Kardeşiniz diye bir Oyun tasarlayabilirsiniz..


Size "Kardeşlerin Barışı" adlı yoğun geçen arayış içinde olduğunuz sorunuzda ve bulacağınız teknikler de başarı dilerim :)

Merkan
Merkan

2623

Benimde eşim korkuyordu :D sürekli zeytini takip edememki alış artık sende bahaneleriyle ikisini tek bıraktım bir iki huylandı hatta ayağına bir anda atladığı veya dokunduğu zamanlarda korkudan melike Melike diye çağırdığı oldu elim dolu gelemem hem saldırmaz biliyorum bak rahat ol küçücük zaten diye diye zamanla azaldı birde zeytinin en ufak normal olan hareketlerinde bile eşimi pohpohladım “yaaa inanmıyorum harika bana bile gurrlamadı, sana göbeğini açtı beni sev diyor nasıl sana yapar bunları ya sen uzak duruyorsun bana böyle şeyler neredeyse hiç yapmıyor, sevsene napacak çok merak ediyorum “ diye abartılı tepkiler vererek daha istekli olmasını sağladım :D garip ama işe yaradı :D

lekarz
lekarz

772

Çok teşekkür ederim hepinize. Umarım bi an önce ben de alıştırabilirim :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 387 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR