Yumuşak Dışkı İçin Mama Önerisi

palebluedot
palebluedot

687 Puan

merhaba, 4 aylık kedimin dışkısı yumuşak kıvamda. veterinerimiz mama değişimine gitmemi önerdi. şu an royal canin kullanıyorum nd ye geçmeyi düşündüm ama nd kullanıp aynı sorunu yaşayanlar olmuş. benzer durum yaşayanlar tecrübelerini aktarabilirse ve mama önerisi verebilirse çok sevinirim.

6 CEVAP

aleynaaoz
aleynaaoz

2049

Bu arada lütfen Royal Canin kullanmayın, bence parasını asla hak etmeyen bir mama. Daha düşük fiyata çok daha kaliteli mamalar bulabileceğinizi düşünüyorum, içeriği net değil çünkü. N&D, Acana, Orijen, Brit Care, Matisse, daha düşük bütçede Felicia ve Mystic gayet iyi mamalar.

kaanpolat
kaanpolat

15498

Brit care ın yeni çıkan mamalarını alabilirsiniz yada Acana

aleynaaoz
aleynaaoz

2049

Yumuşak dışkı tahılsız mamalarda oluyor genelde, mesela ben Brit Care'in Kitten mamasını kullanıyorum pembe ambalajlı olan, biraz yumuşama fark ettim ama üzerinde çok durmuyorum. Çünkü sağlıklı olan tahılsız mama kullanmak zaten. Cıvık değilse bence yumuşak kaka pek de bir sorun teşkil etmiyor.

Purina proplan

palebluedot
palebluedot

687

Çok cıvık değil ama bazen mukuslu oluyor. Tamamen tahılsıza geçersem artma ihtimali var mıdır peki brit ve nd öyle çünkü ? Teşekkür ederim cevaplarınız için.

palebluedot
palebluedot

687

Teşekkürler 🙏🏻 Benzer bir süreç yaşayan var mı acaba?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 357 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR