Sokaktaki Kedi Dostlarımıza Mama Önerisi

Dışarda yıllardır kedi ve köpek dostlarımıza besleme yapıyorum. Bir çok marka denedim. En son mito mix ürününde karar kıldım.
Ancak ayda 3 paket 15 kg. kedi maması almam gerektiği için fiyat epey yüksek geliyor. Tavsiye edebileceğiniz fiyat/performans oranı iyi olan bir kedi maması var mı? Değişik markalar denedim(Paw paw, Enjoy vb. ) de pek sevmediler.

9 CEVAP

@Ferhat05 Çok teşekkür ederim, ben de deneyeyim. Köpeciklere beslemeyi haftada 2-3 kez anca yapabiliyorum, kediciklere ise günde 2 kez besleme yapıyorum. Ekonomik olarak cidden yoruldum. Çünkü hastalandıklarında veteriner ücretleri ayrıca yıpratıcı. Şuursuz komşular da cabası.. Ama yolumdan dönmem, bu canlara elimden gelen her türlü yardımı yapmaya devam edeceğim..

Mustafanacar
Mustafanacar

13408

Trendline.

Mustafanacar
Mustafanacar

13408

Myfood mama iyi onu alabilirsiniz.

ferhat05
ferhat05

15802

Bizde sadece kediler var. 2 paket 15 kg gidiyor ayda. Belediyeden ücretsiz mama talep etme hakkımız varmış.
Dilekçe yazıp belediyeye teslim edeceğim. Takip numarası alıp dilekçeyi verdikten birkaç gün sonra yetkilileri arayıp dilekçenin durumunu soracağım. Eğer bir şey yapmazlarsa da üst makamlara bildireceğim. Çünkü cidden zorlanıyoruz. Her geçen gün sayıları artıyor.
Dilekçe Örneği

Anonymus179224
Anonymus179224

12065

Newcat var, şu an indirimde hatta 🙃

Teşekkür ederim öneriniz için, deneyeceğim.

Hem Trendline hem de Myfood mama benim aldığımdan daha pahalıymış:(

AlpMordecai
AlpMordecai

4054

Dost Pati diye bir marka var, etli mama ve bayağı uygun fiyatı. Tavsiye eder misiniz? Bugün kedime mama alırken karşılaştığım başka bir kedi sahibi bana ısrarla bunu al, bunu al dedi. Evindeki kedisi için de geçici olarak bunu kullanıyormuş, 3 gün sonra kedisi kısırlaştırılacağından farklı mamaya geçecekmiş ve o süreçte bu markaya başvurmuş.

Ben daha önce hiç denemedim Dost Pati markasını, ama Migrosta 100 gr.lık küçük paketi 2,25 TL olarak gördüm. Bence bir paket alıp bir deneyebilirsiniz. Minnağınız severse ona göre alırsınız.
https://www.migros.com.tr/dost-pati-tavuklu-kedi-yardim-mamasi-p-271ff07

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 385 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR