Kediler İçin En İyi Mamalar

Kedimseker
Kedimseker

2125 Puan

Bu bir soru değil bilgilendirme yazısı çünkü çok soruluyor:
Hill's
N&D
Pro plan
Royal Canin
Brit Care
Eksiğim yanlışım veya eklemek istediğiniz varsa yazabilirsiniz, bu mamaların bazıları pahalı olabiliyor fakat herkesin bütçesine uygun mamalar da var. Ben şimdilik en iyilerini buraya yazdım.

15 CEVAP

emreovec
emreovec

12921

Öncelikle yanlış anlaşılmasın lafım başlığı açan arkadaşıma değil :)


Sadece ben en iyi mama diye bir kavram olduğuna inanmıyorum. Bu iş tamamen bütçe meselesi. Herkes yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalışıyor. Hepsi beslediğimiz canlılar için.

melist35
melist35

11186

royal canin proplan hills kesinlikle en iyi mamalar kategorisinde değil. avrupada market maması olarak geçiyor bu markalar. sıralama yapacak olursak, orijen, acana, true instinct, naturea, n&d, brit care, sanabelle diyebiliriz.

selinlilaaa
selinlilaaa

2291

orijen acana gibi mamalar varken en iyiler listesine royal canin alınmamalı bence

Kedimseker
Kedimseker

2125

@emreovec haklısınız zaten not olarak ekledim bütçesi yetmeyenler var onlar içinde iyi mamalar var ben şuan genel olarak söyledim alabilenler en iyisini alsın diye. Hepsi besledigimiz canlılar için tabiki.

ilkim2410
ilkim2410

4307

Royal Canin çok iyi bir mama bazıları denemeden bilmeden konuşuyor. Ben denedim ve çok memnunum kedimin tüyleri bile parladı.

@selinlilaa orijen ve acana iyi mama fakat Royal Canin ikisindende daha iyi içeriğini daha dikkatli bir şekilde araştırın.

Merkan
Merkan

2623

Ben royal canin kullanıyordum biraz araştırınca nd kittene geçtim indirim zamanlarını takip ettiğiniz taktirde bir tık uyguna gelebiliyor.. mama bittiği zaman değil indirimi gördüğümde alıp stok yapmak en iyisi

@melist35 katılmıyorum kedimi pro planla besliyorum ,tüyleri pasparlak ve sık sağlığı da harika daha bir kere bile mama kaynaklı bir sorunu olmadı. Ayrıca pro plan ve hill's çoğu veterinerin önerdiği bir marka, icerikleride çok güzel daha dikkatli araştırın.

Çok yararlı bir yazı teşekkürler 💛

CanKurtaran
CanKurtaran

950

Bence en iyisi N&D yardimci olduysam ne mutlu bana

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

acananın kısırlaştırılmış kedi mamasını kullanıyorum mutluyuz. ndnin proteini çok yüksekti son paketlerde sıkıntı falan yaşandı. acana kısırlaştırılmış mama çıkardı bir paket bitiyor çok şükür bir sorunumuz yok. tuz oranı yüksek diyenler olmuş ancak bununla ilgili bir kaynak bulamadığım için bir paket daha sipariş verdim 4,5 kglık alıyorum indirimde yakaladım kilosu 66ya geldi. mutluluktan uçuyorum bedava vermişler gibi

selinlilaaa
selinlilaaa

2291

orijen ve acana iyi bir mama fakat royal canin içerik olarak daha mı iyi jhgfghjh çok güldüm sağol mükemmel bilgilendirme için

Purina Proplan

anjq
anjq

806

ben acana kullanıyorum, memnunum.

Ekinay
Ekinay

2525

10-15 yaşında kedisini aynı markayla besleyen ya da bir markada sorun yaşadıysa söylemeli bence. Yani öneri tamam ama bunda et varmış diye yavru kedi bakan biri bunları asla alma dememeli. Etrafımda burda kötü denilen mamalarla 15 yıl sıkıntısız geçiren insanların referansları var ve bunlara güvenirim. Ayrıca fakültede bize liste yaptılar (yani ticari amaç gütmeden) bunları alabilirsiniz diye içinde hills de rc de proplan da olan belki 10 marka verdiler fakat bunların içinde burda çok iyi diye söylenilen mamalar yok burda ovülen brit care vardı sadece.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 599 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR