Idrar Yolu Enfeksiyonu

Hafsa7
Hafsa7

926 Puan

Arkadaşlar merhabalar 1 yaşında erkek kedim var bugün yatagimin üstüne resimdeki gibi hafif kırmızımsı bir çiş yaptı sonra kendini yaladı baya şimdi de etrafta miyavlayarak dolaşıyor idrar yolunda mı bir sorun var yoksa koku mu bırakıyor anlamadım yardımcı olabilir misiniz


5 CEVAP

emreovec
emreovec

12921

Benim kedimde idrar yolu enfeksiyonu vardı. Çiş yapmadan miyavlama. Yaparken miyavlama ve sonrasında genital bölgesini temizliyordu. Çiş kasık bölgesinde kalıyordu. Şüphelerinizi gidermek için veteriner de bir gece kalarak idrar örneği verebilir kediniz. Akabinde teste göre hareket edersiniz. İlerlemeden çözmek en doğrusu. Buradan bir şey demek zor. Evet olabilir de, hayır sorun başka da olabilir.

Superisi814
Superisi814

125092

Koku birakiyorsa o keskin kokuyu almama sansiniz yok.Buradan anlarsiniz 🙃

Hafsa7
Hafsa7

926

Daha suana kadar koku birakmadi bu yaptigi da kokmuyordu sanırım idrar yolunda sorun

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Evet ilerlemeden tedavi olması daha iyi, mama seçimine dikkat edin. Bizim başımıza geldiğinde halıya,yatağa,kabına her yere damla damla idrar yapıyordu ve yapmadığı sürelerde de kendini sıkarak duruyordu hep.

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Bide koku bırakma işlemini daha duvar gibi dik yüzeylere yapıyordu bizimki, koku bırakırken kuyruğunu titretir ve çok ağır kokusu var.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 297 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR