Kızgınlık Döneminde Eve İdrar Yapma

AlpMordecai
AlpMordecai

4054 Puan

Kedim 4 gündür evin belli bölgelerine idrar yapıyordu. Veteriner, kedimizin kızgınlık dönemine girdiğini ancak kısırlaştırma operasyonu için çok erken yaşta olduğunu, diğer testisinin de gelişimini tamamlamasına birkaç ay olduğunu ve evre tamamlandıktan sonra kısırlaştırılabileceğini söyledi. Bu birkaç aylık süreçte kedimin evin içine idrar yapmaya devam etmemesi için ne yapabilirim? Aynı olayı başından geçiren varsa forumda siz nasıl çözüm bulmuştunuz? Kedimin eskisi gibi tuvalete alışmasını nasıl sağlarım? Çok teşekkürler şimdiden.

4 CEVAP

AlpMordecai
AlpMordecai

4054

Kısırlaştırma olacak ancak veteriner hekim henüz erken dedi. Oturduğum şehirde maalesef çok fazla veteriner yok ve en güvenilir olanın da görüştüğümüz olduğunu düşünüyorum. Kedim 6 aylık ancak hekim bize 3-4 ay daha beklemeliyiz dedi. Testislerden biri daha inmemiş diye açıklama yaptı. Ancak bu süre zarfında koku bırakmasının önüne nasıl geçebiliriz, sabah kalktığımda yine tuvaletini yapmış koridor zeminine.

asrayildrm
asrayildrm

12660

benim veteriner imde öyle söyledi ama bir tanesi 5.5 6 ayllıkken ideal oldugunu söyledi bi süre bekleyip kısırlaştıracağım testislerine baktirip keske bu kadar erken girmeselerdi çaresiz kaldik biz de

Etkinliğini bilemem ama aşağıdaki tarzda spreyler var.
https://www.********.com/ecopure/kediler-icin-bitkisel-idrar-engelleyici-sprey-3-3-oz-8698712454291-p-2267447

ppaticilermel
ppaticilermel

3696

6-9 aydan sonra kısırlaştırma kediler için önerilir. Hem yaşam kalitesini arttırır hem de koku bırakmaması için şarttır. Kısırlaştırmadan sonra bazı kediler bu huyuna devam ediyor ama bir ay içinde koku bırakmayı bırakıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 294 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR