Kedim Yatağıma İşiyor.

Aslarmy
Aslarmy

294 Puan

Kedim uzun zamandır evdeki yataklara işiyor. Son iki gündür de yaklaşık aynı saatlerde benim yatağıma işiyor. Başta kızgınlık döneminde ne olduğunu zannettim fakat kızgınlık geçince de bunu yapmaya devam etti pis olduğunu düşündüm ve kumunu komple değiştirdim ama hâlâ yapmaya devam etti yaklaşık bir haftadır evimize başka biri geldi ondan çekindiği için yaptığını düşünüyorum fakat Onunla da oyunu oynuyor tuvaletini yaptığı yerlerin üzerine sirkeli su döktüm ki kokusunu alamazsın ve tekrar yapmasın diye fakat işe yaramadı Ayrıca bazen kumuna çişini yapıyor boş bulunca yatağa da yapıyor

3 CEVAP

syln
syln

172

Benim kedim de kızgınlık döneminde olduğu için ev arkadaşımın yatağına işiyordu. Tek çare olarak odanın kapısını sürekli kapalı tuttuk. Genelde anksiyete kaynaklı bir davranış. Yakın zamanda kumunu ya da tuvaletini değiştirdiysen ondan kaynaklı da olabilir.

Anonymus179224
Anonymus179224

12065

Kedimiz eve ilk defa geldiğinde o da birkaç defa böyle yapmıştı. Daha ilk günden kendini bize sevdirip bizimle oyun oynamış ve hatta bizimle yatmıştı ama ne de olsa yeni bir ortam, yeni insanlar... Yani özellikle evinizde yeni biri varken bu gayet normal diye düşünüyorum, diğer arkadaşın da dediği gibi kaygıya bağlı olabilir. Bizim şikayetimiz bir haftaya kalmaz geçmişti ama eğer sizinki geçmezse mutlaka veterinere gidin çünkü bu şikayet aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonlarının, diyabetin ve böbrek hastalıklarının da habercisi.

Anonymus179224
Anonymus179224

12065

Şimdi tekrar okudum sorunuzu, zaten uzun bir zamandır böyle oluyor demişsiniz. Vakit kaybetmeden veterinere gitmenizi öneririm.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 262 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR