Kedimin Ne Sıkkntısı Var

Maumau
Maumau

14345 Puan

Kedimin bazen üçüncü göz kapağı gözüküyor genellikle de uyuklarken ama oyun oynarken gözükmüyo. Bi noktaya bakıp dalarken veya uyuklarken oluyor. Sizinkinde de oluyo mu? Veterinere götürdüğümde veteriner baktı bişi yok dedi cünkğ o zaman normal bakıyodu. Basen gözü açık uyur cok normal dediler ama internette her türlü şey yazıyor.

10 CEVAP

emreovec
emreovec

12921

Google'a öksürüyorum yazsanız muhtemelen sonunda ölümcül bir hastalığa bağlar. Herşeyi Google'a sormamak lazım.

Gizemindostu
Gizemindostu

2488

Kediniz için endişelenmek çok normal bir durum aslında. Bende de var bu sorun :D aman hapşırdı, ne oldu ki acaba, eyvah tuvalete gitti ya kakasını yapamazsa, yok artık gözü çapak olmuş, hasta mı acaba gibi sürekli deli deli sorular düşünüyorum sdkdcdksfhhn Bu hastalık evcil hayvanı olan her insanda var sanırım :) onları çok sevdiğimiz için her konuda endişeleniyoruz. Yani sizin kedinize bir şey oldu diye endişelenmeniz bana tuhaf gelmiyor :D Kediler uyurken üçüncü göz kapaklarını açarlar. Benimkilerde bazen öyle uyuyor, sıkıntı yok yani. Hatta bazen uyurlarken rüya görüyorlar, titriyorlar falan. Böyle şeylere alışmalısınız, kediler bunu yapıyor yani.

emreovec
emreovec

12921

Şahsi fikrim Pelin hanım yazdıklarınızda çoğunlukla görüyorum ki kendinizi çok seviyorsunuz. Artık bence biraz daha rahat olmalısınız. Sakinleşin. Kedinizin hiç bir sorunu yok. Onunla güzel vakitlere odaklanın. Herşey çok normal ve olağan.

Maumau
Maumau

14345

Teşekkür ederim.. ssdece gözlerinin öyle olması beni korkutuyor.. çok teşekkürler cevabınız için. Önceden bu kadar belirterek gözükmezdi o göz kapağı o yüzden merak ettim. Şimdi büyüdü artık 1.5 yasında belki de ondan. İnternette paraxit virüs vs her ley yazıyor

Maumau
Maumau

14345

Kendimi değil kedimi cok seviyorum 😂😂 @emreovec

Maumau
Maumau

14345

Evet internette ne yazdıysam hep en kötü senaryolarla karşılaştım ne yazık ki haklısınız doğru @emreovec

Maumau
Maumau

14345

Bazen insan ürküyo ister ietemez tabiki üçüncü göz kapağı bazen gözükür ama bu baya belirtiyo bazen

Maumau
Maumau

14345

Upp

Maumau
Maumau

14345

????

Maumau
Maumau

14345

Upp

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 476 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR