Sokak Kedileri İçin Kuru Mama

Feyzakavalci
Feyzakavalci

1897 Puan

Bahçemde birçok kedi var, onlara kuru mama veriyorum biraz aşinayım fakat hangi mamanın daha iyi içerikli olduğunu tam olarak bilmiyorum. Öğrenciyim, sokak kedileri için en uygun ve en iyi içerikli hangi mamayı önerirsiniz? Bir de köpekler için de önerebilir misiniz?

15 CEVAP

Ekineroglu
Ekineroglu

87495

Bütçenize göre değişik bonocibo alacak durumunuz varsa onun yerine mystic almanızı ya da prochoice denemenizi öneririm ama ben çok sayıda hayvana baktığım için o fiyatta alamıyorum. Kullandigim markalar daha çok hayvana yetmesi nedeni ile daha ucuz.
Kedi: Enjoy, liva, honey, econature ( su an liva kullanıyorum seviyorlar. Ama en sevilen enjoy. Enjoy yemeyen kedi görmedi)


Köpek: croc Dog ( almanızı tavsiye etmem) lina, trendline, enjoy. ( en çok trendline tercih ettiler ben şu an lina kullanıyorum)

burcingltkn
burcingltkn

1005

ben hem kedi hem köpeklere enjoy marka alıyorum cok severek yiyorlar hemde ucretı uygun 15 kg kedı maması 120 tl 15 kg kopek mamas ı105 tl

Kedisever80
Kedisever80

2350

Mito mix, mito, micho, , my
pawpaw, myfood,

Kedisever80
Kedisever80

2350

Bende 2 ay bonacibo kullanmıştım baya iyi geldi. Önceden 6 ay Nd morina balıklı mama kullanmıştım tüyleri Aşırı fazla Dökülüyordu Ve ağzı çok kötü kokuyordu. Sonra acanaya geçtim düzelmedi. Maddi sıkıntılardan dolayı bonacibo Aldım Ağzının Kokusu azaldı. Tüy dökümü baya azaldı gözleri ve tüyleri Parladı, su içmesi azaldı(Kalitesiz mamalar kediyi susatır) . Şu an mystic kullanıyorum Tüyleri ve gözleri daha da parlaklaştı. Yumuşacık tüyleri. Kakası daha iyi. Vallahi paramı çöpe atıyomuşum.

emreovec
emreovec

12921

BonaCibo alıyorum ben. Genel olarak sokak hayvanları için yeterli ve uygun bir mama. Parakende fiyatı gayet uyguna geliyor. Kedi ve köpek iki tür içinde mamaları var.

Feyzakavalci
Feyzakavalci

1897

Evet ona baktım yetişkin mamaları çok uygun toplu halde. Yavrular için olanı da uygun ama genel olarak mamalarda yavrular daha bir pahalı oluyor

emreovec
emreovec

12921

Yavru mamalarında da 5 10 TL gibi bir fiyat oynuyor boyuta göre. Zaman zaman Micho'da alıyorum ben. BonaCibo ile aynı üretici ve bir tık daha uygun ama BonaCibo biraz daha kaliteli Micho'ya göre.

burcingltkn
burcingltkn

1005

goody marka 15 kg 65 tl ama asla yemıyorlar çöp oluyor kargalaar yıyor sadece kesınlıkle tavsıye etmem

Ben de bonicibo kullandım bir süre kısır kediler için olanı benim kedime iyi gelmedi bayaga bir süre kullandım, kedimin dışkısı hep sıvı olmaya başlamıştı ve kanlı oluyordu sonra değiştirdim mamasını, bir dahada kullanmadım, denildiği gibi çok iyi değil, ucuz ama pek yararlı değil gibi.

mihriii
mihriii

119878

ben mito alıyorum mix olanı daha çok seviyolar

ka06
ka06

10040

KESINLIKLE MITO KEDI MAMASI LIVAYI ALDIM KEDILER YEMIYOR

golsahyildirim
golsahyildirim

11467

Bugün Mito ile besledim kedileri, bir tane bırakmamışlar😺

Pati_28
Pati_28

103523

Ben jungle, pawpaw, prochice kullanıyorum ve hiç bir kötü yanını görmedim.Hem bütçeye de uygun

kaanpolat
kaanpolat

15498

Açık olarak reflex alın

Feyzakavalci
Feyzakavalci

1897

Cevaplar için teşekkür ediyorum :) hepsinin içeriklerine bakacağım, bana en uygun olanı alırım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 703 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81133 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR