Gimcat Derma Sensitive Skin Tüy Sağlığı Destekleyici Kedi Macunu

gato
gato

1385 Puan

Tekir kedim korona pozitif olduğu için bağışıklık sistemi düşük. Korona FİP'e çevirmemiş Allah'tan. Her gün Phytomins kullanıyoruz.Şimdi mevsimsel tüy dökülmesi oldu. Veteriner Zoovital in macununu verdi,ama yemek istemiyor.Tüyleri güçlensin diye Gimcat Derma Sensitive Skin Tüy Sağlığı Destekleyici Kedi Macunu almak istedim,ama sadece british ve siyam kedi sahiplerinin satın aldığı yazıyordu yanında. Tekir kedilerde kullanılmaz anlamına mı geliyor acaba? Önerdiğiniz güvenilir biyotin ve çinko içeren vitamin var mıdır?

7 CEVAP

Ecemecme
Ecemecme

103650

Bize veterinerimiz zoetis vmp vitamin tabletini vermişti, yutturmak zorladığı için aynı ürünün macununu aldım internetten. Memnunum... Gimcat dermayı bende kullandım ama ilk kez duyuyorum british ve siyam için olduğunu. Farketmeksizin kullanılabilir diye düşünüyorum.

mihriii
mihriii

119878

kullanılır tabii ki

gato
gato

1385

Evet vedavet ürünü.Veterinerden alabiliyoruz sadece, net fiyatını hatırlamıyorum.Başka ürünlerle birlikte almıştım. İçinde 150 tablet var. Günde birden 150 gün gidiyor. Bazı dönemlerde Kasım Aralık Ocak 'ta günde 2 tane kullandık.

gato
gato

1385

Teşekkür ederim.

mihriii
mihriii

119878

phtomins dediğiniz veda'nın ürünü olan demi ne kadara aldınız ne kadar süre gidiyor

mihriii
mihriii

119878

çok sağolun

Nazliig
Nazliig

10833

Gimcat'in nacununu kullandım daha önce, memnunum. Hatta en favori macunlarımızdan biri :D bu sitedeki ürünlerde bazı cinslerin kullandığı yazıyor evet. Daha çok satın alan kişilerin petleriyle alakalı sanırım. British ile siyam yesin, tekir yemesin diye bir şey yok yani.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 440 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR