Kedim Beni Korkutuyor

Pablos
Pablos

2608 Puan

Merhabalar.Kedim arada ortada hic bir sey yokken deli gibi kosmaya basliyor.Sonra saklanip goz bebeklerini buyutup kulaklarini bazen asaga yatirip yada geriye itip bana pusu kurup uzerime dogru atliyor.ben de tedirgin oluyorum.Ayrica 6 yasinda bir oglum var.evde kostukca bazen korkup kabariyor kedim.Sonra oglumda ondan korkup kaciyor.kedimde oglum kacinca onu kovaliyor.neden boyle yapiyor acaba? Suan kedim 5 aylik ileride bu davranisi saldirganliga donusur mu

13 CEVAP

Pashaoglum
Pashaoglum

911

Anlattıklarınızda bi anormallik yok biraz fazla enerjik olabilir oynamak istiyor gibi geldi bana:)

Fsena
Fsena

5379

Bizim kedimizde öyle.Kendince oyun oynuyor. :) gündüzleri çok uyudugu için gece deliriyor.Normal yani.Kedi bu :) ne yapsa normal karşılamak lazım :)

Gastronom
Gastronom

4102

Kediniz çok uyuyor mu

Pablos
Pablos

2608

Evet butun gun uyuyor.Gece tam biz yatacakken boyle davraniyor

Misisimi
Misisimi

5450

Hahahha benim kedim de öyle😂 O kadar hızlı ki geceleri, gözlerimle nereden/nereye gittiğini takip edemiyorum. Bütün gün uyuyor, özellikle yoğurt yiyince. O yüzden ben öğlenleri çoook oynatıyorum, akşama doğru da yoğurt veriyorum. Dayanamıyor zavallım, mışıl mışıl uyuyor. Umarım işinize yarar :)

Pablos
Pablos

2608

Anormal bir durum oldugunu dusunmustum😃 icim rahatladi simdi

zba7
zba7

2661

Gayet normal bence.Kediniz henüz yavru üstelik. Eğer oğlunuz kaçarsa kedi bunu oyun zannedebilir.O koşar oğlunuz kaçar, oğlunuz koşunca da o kovalar.Veya kovalandığını düşünüp kediniz gerilebilir.Gerek yok.Bence oğlunuza korkup kaçmamasını söyleyip, öğretip bunun önüne geçebilirsiniz. Çünkü bu defa kediniz kovalarken üzerine atlayabilir.Daha doğrusu kovalayıp üstüne atlar gibi yapabilir. Oğlunuz da küçük, korku oluşmasın. İlerde saldırganlığa dönüşmez tabiki, bu söylediğinizle saldırganlığın bağlantısı yok.
Kediler gece aktif olurlar. Ama bunu azaltmak ve kendi düzeninize biraz da olsa adapte etmek isterseniz gündüzleri oyun oynayarak yorun. Sağa sola manasız koşmaları da enerjisini atmak için,oyun oynuyor bir nevi. Mutlaka gündüz bol bol oyun oynatmanızı tavsiye ederim.

Pablos
Pablos

2608

Cok tesekkurler faydali bilgilendirme icin

idunn
idunn

12265

Bizim kedimiz de şuan öyle. Bazen ben de evde göremediğim bir şey var ondan korkuyor sanıyorum ama genelde sevdiği bir şeyi yiyince coşuyor. Hatta sürekli pencerenin dibindeki çiçekleri falan yiyor.

indovf
indovf

13426

Yakalanbaç,saklanbaç,korkutma...Bunlar insanlarda da olanlar. Konuşamayınca derdini anlatamıyor sadece. Birden sizi görünce kaçarsa veya size dokunup koşmaya başlarsa bilinki oyun başladı. Hatta siz de onu kovalayın çok sevinir

Linsenpai
Linsenpai

117282

Enerjilerini öyle atıyorlar ahahsjs gayet normal

emreovec
emreovec

12921

herkes yazmış bende yazayım :) Gayet normal bir davranış bu kediler için. Bir anda sakin uyurken uyanır ve sağa sola koşmaya, sizin ayaklarınıza atlamaya çalışır. Aslında korkup kaçmıyor bu arada bence. O sizle saklambaç oynamak istiyor. Biz öyle yapıyoruz. Ne zaman bana sizin yazdıklarınızı yapsa kovalıyorum onu sonra saklanıyorum. Geliyor buluyor beni sonra tekrar kovalıyorum.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Oyun oynuyor saldırganlık değil bu, alışırsınız siz de korkmayın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1325 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR