Acana Mı N&D Mi?

Nehir9
Nehir9

1755 Puan

Anket

N&D
(13 oy)
Acana
(28 oy)
Diğer
(3 oy)
Toplam (44 oy)

Bu aralar n&d marka mama hakkından çok kötü yorum gördüm. Bu yüzden değiştirmek istiyorum. Acananın içeriği iyi gibi geldi. Sizce nasıl? Yavru mamasını kullanacağız. Başa ne kullanabiliriz ?

13 CEVAP

Anonymus179224
Anonymus179224

12065

Aslında protein oranı açısından bakıldığında N&D daha iyi. Ayrıca internetten N&D ve Acana karşılaştırmasına baktığımda N&D hakkındaki yorumlar ve puanlamalar çok daha iyiydi. (Kullandığım kaynak: https://allaboutcats.com/ ve tabii bazı başka siteler 😌) Biz şu anda Acana kullanıyoruz, N&D’ yi sevmedi bizim paşa:) Yani aslında imkanım olsa N&D kullanırdım sanırım ama artık bunun üzerinde daha fazla kafa yormuyorum çünkü çiğ beslenmeye geçiş kararı aldım 😌

emreovec
emreovec

12921

Acana ve Orijen mama piramitinin en tepesinde bulunur.

Anonymus179224
Anonymus179224

12065

Size tavsiyem hangi markayı kullanırsanız kullanın arda bir başka iyi bir markayla dönüşümlü olarak kullanın, tek mir mamaya yapışıp kalmayın. Şu anda N&D’ de bazı sıkıntılar yaşanıyor o nedenle Acana kullanmanızı öneririm. Sıkıntı çözüme kavuşturulduktan sonra da bu iki markayı dönüşümlü olarak kullanabilirsiniz :)

Nehir9
Nehir9

1755

Hepinize tek tek çok teşekkür ederim. Bu akşam sipariş edeceğiz. Bizim ufaklık 10 aylık yani çok küçük değil. İkinci olarak n&d içeriğini toparlarsa dönüşümlü olarak kullanmayı düşünüyoruz.

sforselin
sforselin

119776

Acana'nın tahılsız serisini de kullanabilirsiniz aslında. Yavru maması, kısır maması falan sonradan çıkardıkları düşük tahıllı versiyonları. Tabii kediniz çok küçükse yavruyu tane boyutundan dolayı daha çok sever diye düşünüyorum.

Silasen
Silasen

1776

Nd satılan marka mamaları büyük farkla geçer ama acana tokatlar diyorum

anjq
anjq

806

Acana kullanıyorum, kedim de bende memnunuz

emiragacci
emiragacci

4275

kediden kediye değişir ama acana first feast kedimde tüy dökümünü arttırdı

Kedisever80
Kedisever80

2350

N&D daha iyidir.İçerik Olarak bir tık daha az iyi olsa da Hem acanadan daha profesyonel hem de Daha yüksek besin değerine Sahip.

Anonymus179224
Anonymus179224

12065

Acana’ nın en yüksek proteine sahip modeli %37 protein içeriyor. N&D’ nin EN DÜŞÜK protein oranına sahip olan modeli %42 protein oranına sahip ve bu oran %46’ ya kadar çıkıyor. Yani arada baya bir fark var. Bu yüzde aralarındaki balık ya da et oranı arasındaki fark değil, net protein farkı! Ama şu anda dediğiniz gibi bazı sıkıntılar yaşanıyor o nedenle bilemiyorum:/

Badismom
Badismom

2178

Acana kullanın derim, biz kullanıyoruz ve çokta memnunuz :)

hugras
hugras

793

n&d deki son olumsuzluklardan sonra kedim her zaman yedigi n&d tavuklu narlı kısır mamasından yeni aşdığımı ağzına sürmedi, acana indoor entre sterilized aldım onu da yemedi, orijen aldım yemedi..son çare brit care tavuklu sterilized aldım saldırdı.. galiba bizimki tavuklu harici yemiyor.

ahmetzz
ahmetzz

687

Kesinlikle N&D daha i Acana Benim Gözümde Vasat bir mama Hele Orijenin Ne Vitamin eklemesi var Ne taurin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 740 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR