Bonacibo Vs Spectrum Low Grain?

kasksksk
kasksksk

956 Puan

Anket

bonacibo
(9 oy)
spectrum low grain
(14 oy)
Toplam (23 oy)

yavru kedim için hangisi? özellikle spectrum low grain i (nasıl okunur bilmiyorum) bir kullanıcı çok övmüş özelden yazıştım çok memnun olduğunu söyledi. veterinerimiz de önerdi. acana gibi mamaları alacak bütçem yok.


bonacibo kitten:


Bonacibo Kitten Tavuklu (Hamsi ve Pirinç Eşliğinde) Yavru Kedi Maması


İÇİNDEKİLER:Kurutulmuş Tavuk Proteini (46%), Baldo Pirinç (14%), Mısır, Rafine Tavuk Yağı, Bezelye, Hamsi Unu (7%), Krill Unu, Bira Mayası, Hidrolize Tavuk Ciğeri, Hamsi Yağı, Nükleotid Maya Proteini, Mineraller, Prebiotik Mannan Oligo Sakkaritler, Deniz Yosunu, Avizeağacı Özütü, Kızılcık Tozu, Pisilyum


spectrum low grain kitten:
İçindekiler: Işlenmiş tavuk ve hindi proteini (min. %40), tahıllar (pirinç, mısır, yulaf), tavuk yağı, peynir altı suyu tozu, şeker kamışı lifi, hidrolize tavuk proteini, keçiboynuzu unu, bezelye nişastası, Bira mayası, tuz, yaban mersini, chia tohumu, keten tohumu, kızılcık, L-Karnitin, yucca schidigera, fruktooligosakkarit (fos), kurutulmuş yumurta, zerdeçal, enginar, zeytin, kırmızı soğan, böğürtlen, domates, karpuz, nar, kekik, biberiye, zencefil ekstraktları.


edit: spectrum low grain az tahıllı


başka mama önerisi istmiyorum sağolunn

9 CEVAP

Kedisever80
Kedisever80

2350

Bonacibo daha iyi. Bonscibo almanızı tavsiye ederim.

Xlld
Xlld

192

Ben de yakın zamanda cansumuezza6767(sayıları salladım) adlı kullanıcı sayesinde spectrum low grain kitten a geçtim. Emin ol pişman olmayacaksın. Tuvalet kokusu hiç yok. Tüyleri parladı. Ama biraz ağız kokusu var. Benim Kedim de tadına bayılıyor. Yakında yetişkin mamasına geçeceğim.

Kedisever80
Kedisever80

2350

Spectrumda Tuz var tuz Kedinizin böbrekleirni Mahveder. İşlenmiş Protein ise Salam, sosis, sucuk Gibi et türevleirnin Un haline getirilmesi Spectrumu sokak kedilerine Bile vermem

kasksksk
kasksksk

956

teşekürler fakat spectrum low grain aldım :)
kedim tadına bayıldı eski mamadan kalmadığı için kademeli geçiş yapmadık. memnun kalırsak bilgilendirme yaparım mama hakkında :)))

kasksksk
kasksksk

956

evet benim kedimde de tuvalet kokusu yok tüylerine henüz etkisi olmadı tüy sıkıntısı olur mu bilmiyorum eğer olmazsa bir ömür bu mamayı kullanırım. size de çok tavsiyem hem de yerli mama az tahılllı olması da çok iyi ve çok araştırdım mamanın içinde Synox 3D, Qrill ve Fos var bunların kedinin ömrünü uzattığı bilimsel olarak kanıtlanmış :)

kasksksk
kasksksk

956

teşekürler fakat spectrum low grain aldım :)
kedim tadına bayıldı eski mamadan kalmadığı için kademeli geçiş yapmadık. memnun kalırsak bilgilendirme yaparım mama hakkında :)))

Tabiki spectrum low grain bonacibodan cok cok iyi.bonacibo yiyen kedinin tuyleri dökülüyor ve hayvan bakımsız görünüyor.kedim 3 yaşında hala almayi düşünüyorum çünkü cok severek yiyordu ve tüylerine cok iyi geliyordu.yalniz kotu bir haberim var yavru mamasina bayilan kedim yetiskin olanini ayni istahla yememisti.mamanin yavru olani harika ama boyutu küçük oldugu icin 3 yaşındaki kediye olur mu diye düşünüyorum.

KimJeongguk
KimJeongguk

122029

Tabikide Spectrum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 966 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR