Kedi Dostuma Mama Öneriniz Var Mı?

Betullsusam
Betullsusam

10255 Puan

Merhaba, benim 10 aylık bi kedi dostum var ve çok hareketli (: Haliyle yediği mamayı, yiyeceği hemencecik yakıyor. Ben biraz kilo almasını istiyorum bu hali normal ama bazı zamanlar fazla hareketlilikten zayıfladığı oluyor. Sizden fiyatı uçuk olmayan, uygun fiyatlı, kilo aldıran kedimin de tadı yüzünden burnunu kıvırmayacağı bir mama önerisi istiyorum.


5 CEVAP

Betullsusam
Betullsusam

10255

@duyguerdgn Teşekkür ederim (:

Betullsusam
Betullsusam

10255

@emreovec Onu şu nedenle dedim bazı markalar 1-1,5 kiloluk mama için 500-600 tl fiyatlandırma yapıyor. Haliyle 1,5 kilo mama için komik ve saçma bi fiyat oluyor. Yoksa her mamadan alırım oğluşuma fiyat konusunda sorun yok. Sadece kilogramı az, fiyatı komik ve uçuk olunca alınması saçma oluyor.

duyguerdgn
duyguerdgn

2000

Benim kedimde çok hareketli olduğu için yediğini hemen sindiriyor hatta son zamanlar gözüme zayıflamış gibi gelmeye başlamıştı bende felix yaş mama baya bi aldım ilk başlarda sadece yaş mama getiriyordum toparlanmaya başladıkça kuru mamasıyla karıştırarak vermeye başladım yanına ek vitaminler olarak vet's plus multi vitamin, somon yağı ve ödül mamaları aldım şuan baya kilo aldı vitaminlerini de bayılarak yiyor :) kuru maması jungle junior tavuklu yavru kedi maması veriyorum

emreovec
emreovec

12921

Öncelikle kedinizin kilo almasını istiyorsanız yüksek kalorisi olan mamalara yönelmelisiniz. Şimdi orta ayarınızı bilmiyorum bütçe olarak herkesin ortası farklıdır neticede.


N&D Prime Kuzu Etli veya Hills Adult Kuzu Etli kullanabilirsiniz. Daha uygun ne önerebilirim bilmiyorum.

emreovec
emreovec

12921

O zaman dediğim mamalar işinize yarayacaktır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 373 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR