Kedi Kısırlaştırma Sonrası İlaç Kullanımı

tulintan
tulintan

838 Puan

Kedim erkek ve 8 aylık, 4 gün sonra kısırlaştıracağız ve veteriner ameliyat sonrası antibiyotik kullanımı tavsiye ederim dedi. Bu durumu yaşayan arkadaşlarım kısırlaştırdıktan sonra erkek kedilerine herhangi bir antibiyotik ilaç vs. bir şey kullanmadıklarını kendilerini çabuk toparladığı için vermeye gerek olmadığını söyledi. Aradığım başka bir veteriner de gerek olmadığını söyledi. Dişi olsa anlarım ama erkek olduğu için fazla kimyasal kullanmak da istemiyorum. Sizlerin fikri nedir yardımcı olur musunuz?

8 CEVAP

Gamsem
Gamsem

10825

Benimkide dün kısırlaştı erkek 10,5 aylık ve 4 gün abtibiyotik kullaanıcaz herhangi bir enfeksiyona iltihaba karşı

kaanpolat
kaanpolat

15498

Benimki dişi dün kısırlaştırdık ve herhangi bir antibiyotik kullanmıyoruz veterinerimizde önermedi sadece bir aşı yapıldı ameliyat sonrası onun yerine ben tavuk ciğeri ve et ve kuru mamayla besliyorum bu süreçte

yummysmom
yummysmom

812

biz de yakın zamanda kısırlaştırıldık 5 günlük bir antibiyotik uygulandı enfeksiyona karşı hekiminiz daha iyi bilir her kedinin bağışıklığı aynı değil

Biz de kullandık zaten ameliyat sonrası vurmuştu antibiyotik ama 5 gğn kullandık

Buse_0
Buse_0

901

Benimde 10 aylık dişi bir kedim var 15 gün önce kısırlaştırdım. Ameliyattan 3 gün sonra veteriner gidip sadece 1 kere antibiyotik kullandık başka önermedi bizim veterinerimiz.

Elifimsel
Elifimsel

2250

Merhaba, kedim Behlül'ü birkaç ay önce kısırlaştırdık. Operasyon zaten kısa sürdü ve kendisi biraz agresif olduğu için narkoz etkisi geçene kadar maalesef veteriner kliniğinde duramadı :) bu nedenle eve erken getirmek zorunda kaldık. Narkozu evde attı, kustu ve sersem sersem yürüdü. Veterinerimiz gayet güvenilir bir veterinerdi ve herhangi bir ilaç vermedi. Sadece özel bölgesini yalamasına izin vermeyin dedi o kadar. Zaten narkozu kustuktan sonra iyice normale döndü ve çok kısa sürede iyileşti herhangi bir rahatsızlık veya problem yaşamadık.

tulintan
tulintan

838

Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için :)

tansuunal
tansuunal

788

8 aylık erkek kediyi kısırlaştırmak doğru değil en az 10 aylık olmalı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 403 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR