Tecrübesi Olan Varsa Lütfen Yardım Etsin

ILoveF
ILoveF

8882 Puan

Daha 2-3 aylık sokaktan aldığım annesiz bir kedi. Bulduğum yerde yavruyu esnaflar sucukla, dönerle beslemişler. Bulduğumda ishaldi ama yeme içmede sorun yoktu kuru mama yiyebiliyordu. 2 hafta oldu bulalı ishali geçmedi. İç dış parazit aşılarını yaptırdık. Ama 2 gündür hiç bişe yemiyor. Çok halsizleşti. Kusması da var. Ayrıca sanırım kakasında kanda gördüm, görsel olarak ekleyeceğim. İlçede yaşıyorum ve kliniklerde tahlil için makineler yok malesef neyi var teşhis kesin bir şekilde koyulamadı. Gençlik hastası olabilir deniyor. Gençlikten başka böyle belirtileri olan bir hastalık atlatan oldu mu acaba yoksa kesin gençlik mi acaba. 2 gündür serum bağlanıyor ne yapacağım bilmiyorum çok üzgünüm. Buna benzer hastalık yaşayan varsa ya da gençlik hastalığını yenen kedisi olan tecrübeli birisi varsa yazarsa çok memnun olurum 🙏🏻


8 CEVAP

Canann61
Canann61

4955

Mamasını değiştirmeyi deneyin Hills i/d mama kullanın

HillB
HillB

16165

Kan varsa çareyi klinik olarak veteriner hekim bulabilir. Gençlik hastası teşhisi konup iyileşen kediler biliyorum, kendi veterinerimizden tecrübe ettim. Fakat yoğun bir uğraş gerekiyor en az 4-5 günlük, tabi masraflı da.
Kesin iyileşir de denemez maalesef.

HillB
HillB

16165

Hekiminiz hastalık teşhisi koydu mu ve kan olduğunu onayladı mı?

Busenurozyurt
Busenurozyurt

4165

Kedim corona pozitifken gençlik hastalığını atlattı. Maalesef o dönemlerde benim kedim de yemek yemiyordu aşırı halsizdi. Erken müdahale çok çok önemlii..

indovf
indovf

13426

Net teşhis konmamışsa başka veterinere de götürün

Kedisever80
Kedisever80

2350

Bence Şehir Merkezinde bir veterinere götürün Net teşhsi koyabilirler Gençlik olabilir Yüksek İhtimal.

ILoveF
ILoveF

8882

3.gün serum takıldı yemek yemediği için. Yüksek ihtimal gençlik deniyor. Zorla şırıngayla yaş mama suyu içiriyorum sanki boğazı ağrıyor yutarken acı çekiyor gibi. Çok üzgünüz

ILoveF
ILoveF

8882

Serumdan sonra kendine gelemedi sürekli titremeye başladı. Ağır mı geldi acaba napacağız bilmiyorum. Şehir merkezine gidemiyorum burada da yapabilecekleri herşeyi yaptıklarını söylüyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 384 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR