Köpeğim Kedi Maması Yemeyi Seviyor, Ne Yapmalıyım?

dilekerkoc
dilekerkoc

885 Puan

Köpeğim kedi maması yemeyi seviyor, ne yapmalıyım?

6 CEVAP

cute_catTR
cute_catTR

12507

köpekler bayram eder kedi maması içeriği çok iyi olur. kedilerde köpek maması yer sorun olmaz ama bir köpek üç kedinin yiyeceğini bitirene kadar yer rahatlıkla bu yüzden kedi mamaları köpeklerin ulaşamayacağı yere konulmalı köpekleri en iyi makarna doyuruyor. ve seviyorlar. bir paket makarna içine et suyu kaynat ver iki köpek doyar.ama bir yandan daKopeklere kedi maması verılmemelı cunku kedılerın gunluk alacagı besın degerlerı proteın mıktarları ve yag oranları farklılık gösterır kopeklere kıyasla kedıler enerjılerını proteını sındırerek alırlar ancak köpekler karbonhıtrat sındırerek gunluk enerjılerını karsılarlar sızın verdıgınız kedı maması ıcndede karbonhıtrat bakımından cok cok yetersızdır kopekler ıcın. Ekmek makarna tarzı şeyler yanı karbınhıtrat bakımından zengın besınler verın mama alana kadar.Kedilere makarna vermek dediginız gbı greksız karbonhıtrat agrlıklı ve kedıler karbonhıtratı kullanmazlar.siz en iyisi kedi ve köpek mamasını karıştırın :)
 

cute_catTR
cute_catTR

12507

tabiki ne demek :)

awindless
awindless

628

Benim kopegimde özel tavuklara verdigim yemden yiyor bunu veterinere danistim ve bu yemin kopegime bi zarari olmuyacagini aksi halde fayda bile gosterebilecegini soyledi ama her yem gecerli degil buna bence veterinere bir sorun hem aklinizda soru isareti kalmasin hemde iciniz rahat olsun

vizardon
vizardon

892

Fazla proteinli olduğu için çok zararlı diye biliyorum

dilekerkoc
dilekerkoc

885

protein alerjisi var, proteini kontrollü veriyorum çok sevse de. kuru mamaya alıştırmaya çalışıyorum. hepinize teşekkür ederim. dün ilanını verdiğim 2 haftalık öksüz kedilere yuva bulmamız için ilanı paylaşırsanız sevinirim.

dilekerkoc
dilekerkoc

885

teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2775 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80883 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR