Kanlı İshal

3 aylık dişi tekir kedim ilk defa dün 18 gibi normale göre daha cıvık ve sulu bir şekilde tuvaletini yapmış. (Olay sırasında evde değildim annem söyledi) Herhalde kanlıymış. Yarın veterinere götüreceğiz ki aslında dayım da veteriner ancak uzmanlık alanı değil ama dediğine göre hala oyun oynuyorsa, enerjikse mamadan veya stresten dolayı olabilir. Ama ben size de sormak istedim neden olmuş olabilir? Dünki olaydan sonra büyük tuvaletini yapmadı. Kusma gibi bir şikayeti de yok. Enerjik ve özellikle yaş mamasını yiyor.

3 CEVAP

emre536
emre536

3983

Benim kedimde de yumuşak diski kanlı yapıyor fakat enerjik iştahlı refleksi yerinde oyuncu , sadece kanlı yumuşak dışkısı var mukozada olmuştu . İç dış parazit aşısı oldu yinede devam etti , viral hastalık ya da gençlik hastalığı olsa evdeki diğer kedilerimde de olur diye düşünüyorum çünkü bulaşıcı hastalıklar , bagirsaginda mi sorun var bilmiyorum gastro macun aldım urinary macun aldım kullanıyorum durum halen aynı , veterinerde yabancı cisim yutsa enerjik olmaz , viral ,gençlik hastalık olsa diğer kedilerinde de olurdu dedi , malt macun önerdi ,zaten kullanıyorum dedim ,bilmiyorum halen gecmedi

dilanhos
dilanhos

635

Bence bunun cevabini en iyi veteriner verir 🤷🏻‍♀️

Nurpati
Nurpati

3916

tenya gibi parazitler maalesef tek dozda dökülmeyebiliyor. tekrar dozları gerekebiliyor 3 5 7 9 gün gibi kan varsa eğer bence tekrarlı doz uygulayıp bir dene derim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 399 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR