Kedimi İlk Sahiplendiğimde Açık Mama Kullandım?

mvhsn
mvhsn

198 Puan

Kedimi sokaktan sahiplendim 2018 yılında. İlk başlarda acemi olduğum için petshopta satılan paketi 15 20 liralık mamalardan kullandım. Zaman geçip tecrübe edinince golosi daha sonra nd kullandım yaklaşık 1 buçuk yıl. Benim sorum şu benim hatam yüzümden bu bebeğin ömrü kısalmış mıdır :( kendisi şuan kısır ve bağışıklığı oldukça iyi..

3 CEVAP

Anonymus179224
Anonymus179224

12065

Lütfen böyle düşünmeyin. Zaten sokaklardan kurtarmışsınız onu, tok bir karın ve sıcak bir yuva sahibi yapmışsınız :) Hem zaten artık bilinçlenmişsiniz de, geçmişi bırakıp geleceğe bakın yani :)

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Bende ilk basta markasını bile bilmediğim bir mana kullandım 2 ay. Dediğiniz gibi acemilik. Eski sahibi de ayni mamayi kullanıyordu. 7 aylığa kadar bu mamayi yedi sonra, 1 kg reflex aldık yüzüne bakmadı zar zor 1 hafta yedirdim. Sonra felicia aldım 3-4 ay onu kullandım. 1 ay mystic kullandim cekilişten kazanmistim. İyi gelmedi, bir daha kullanmadim. Sonra nd ye geçtim. 4 ay nd kullandım 1 ay orijen 2-3 aydır da hala nd kullanıyorum.
Kedimin kan değerleri gayet iyi, bir saglik sorunu yok. bilinclendikten sonra çok dikkat ettim. Benimde hep aklıma takılıyordu ama hekimimiz problem yok, gayet sağlıklı diyor. Geri dönüşü olmayan bir şey olduğunu düşünmüyorum.

mvhsn
mvhsn

198

Çook teşekkür ederim haklisiniz şuan nasıl baktığımız daha önemli bazen yanıla yanıla da olsa doğruyu buluyoruz :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 317 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR