Kedim Yerleri Eselemeye Calisiyor

sedaclk13
sedaclk13

642 Puan

Merhaba benim kedim yaklasik 3-4 gundur yerleri sanki tuvalet yapacagi zaman kumu aciyormus gibi eselemeye calisiyor disari cikan bir kedi oyle oldugu zaman kapiyi aciyorum ama gitmiyor sizce ne gibi bir sorun olabilir?

4 CEVAP

erkan_eser
erkan_eser

9126

Bu konuda endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok. Kediler meraklı ve garip çocuklardır. Zamanla neden yaptığını anlarsınız (ya da anlayamazsınız.) :) Benim kedilerimden biri yemeği bitip doyduğunda sanki mama kabının üzerine toprak örtmeye çalışır gibi yerleri (Laminat parke) mama kabına doğru eşeliyor. Diğeri koltuğun ya da yatağın üzerindeki battaniye, pike, çarşaf gibi şeyleri eşeleyip altına girmeye çalışıyor. Bunlar normal ve kimi zaman eğlenceli şeyler. Sıkmayın canınızı. Sizin ufaklığın da bir amacı olduğuna eminim. Saygı ve sevgilerimle...

Duman14
Duman14

14039

Halıları falan tırmalıyolar tırnaklarımiçin

erkan_eser
erkan_eser

9126

Bununla ilgili olduğunu sanmıyorum. Açıkçası bunun kedinize zarar veren/verebilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum ama sıklıkla devam ederse ve bir çözüm bulamazsanız içinizin rahatlaması için yine de veterinerinize danışın derim. Ne olursa olsun hepimizden daha tecrübeli oluyorlar ve sizi yönlendirecek ya da rahatlatacak bir görüşü muhakkak olacaktır.

sedaclk13
sedaclk13

642

Kedim 3 yasina girdi ve yeni dogum yapti bununla bir ilgisi oldugunu dusunmustum cunku evde baska bir kedi daha var

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 13319 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR