Kedilerin Evde Tek Kalması

ezgcn
ezgcn

2750 Puan

4-5 aylık bir kedi evde ne kadar süre tek kalabilir

5 CEVAP

gayelise
gayelise

11158

Eve alışıksa sabahtan akşama kadar da kalır ama tek canı sıkılır biri olsun ister yanında

ezgcn
ezgcn

2750

Yok alışkın aslında tuvaletini falan biliyor yapıyor ama insanın yinede aklı kalıyor her şekilde

Superisi814
Superisi814

125092

Ne zamandir evinizde ?
Ev kedisi ise tuvaletini filan biliyorsa ve yine de ilk kez yalniz kalicaksa bir kaç saat bile ona cok gelebilir.Etrafi kirletebilir.Aşamali alistirmak gerek.Alistiklarinda bile 8 saati sonunda biri onlari ziyaret etmezse strese girebiliyorlar.Biz arkadaslarla donusumlu birbirimizin evije ugrardik.Mecbur kalirsaniz siz de yardim alin derim

Betullsusam
Betullsusam

10255

Kedim ben evden çıkınca ve yalnız kalınca ağlamaya başlıyor susmuyor hep miyavlıyor ve birkaç saatlik dahi olsun tek kaldıklarında sıkıldıklarına eminim. Tek kaldıkları için sinirlenip evi de çok pis dağıtabiliyorlar. Baya hırçınlaşabiliyorlar. En doğrusu dostumuzun yanında her daim bulunmak ama iş gibi durumlarda mecbur kalınabiliyor ne yazık ki. Onun dışında gün bazında soruyor iseniz gün içinde saatlik yalnız bi nebze kalabilirler ama birkaç günlüğüne yalnız bırakmak çok yanlış.

Betullsusam
Betullsusam

10255

Gün içinde evde yalnız kalacağı vakitler olacak ise size önerim kırabileceği eşyaları bi çekmeceye koymanız. Suyunu mamasını verdiğiniz ve evden çıkarken kumunu temiz bıraktığınız sürece pek sorun olmayacaktır. Sıkılır ama yapabilecek pek bir şey yok gibi. Sevdiği bi oyuncak veya eşya varsa onun görebileceği bi ortama bırakın onla da oynayabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 362 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR