Uzun Yolda Tuvalet Sorunu?

Siyammm
Siyammm

120334 Puan

Arkadaşlar şehirdışına çıkacağım minayla 5-6 saat sürücek tuvaleti gelirse diye ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. (Ped seremem astronot çantası kullanacağım)

5 CEVAP

Catworldd
Catworldd

1345

Yola çıkmadan aşırı yemesin dikkat edin. Tuvaletlerinide siz isteseniz bile yapmıyorlar 3 kedim ile 9 saat araba yolculuğuna çıktım 2-3 saatte bir kum kablarinin içine soktum tuvaletlerini yapsınlar diye sadece 1i çişini yaptı. 5-6 saat sorun olmaz varsada tutarlar :)

HillB
HillB

16165

Köpek olsa altına sıçardı ama kediler titizliğinden tutarlar .

mihriii
mihriii

119878

ben kum kabına kum ekleyince veya kumu kürekle karıştırınca gelip yapıyo genellikle bi deneyin isterseniz

Öncelikle size tavsiyem astronot çanta ile seyahate çıkmamanız. Onun yerine klasik taşıma çantaları kedinizin konforu açısından çok daha rahat olacaktır. 5-6 saat kısa bir süre ama her ihtimale karşı yola çıkmadan 2 saat önce önünden mamasını suyunu alabilirsiniz. Gideceğiniz yere 1-2 saat kaldığında yolda suyunu mamasını verirsiniz bir sorun olmaz. Yola çıkmadan önceki 4-5 saat kedinizin uyumasını engelleyip. Bol bol oyun oynayıp yorarsanız yolsa miss gibi uyur yolculuk kolay geçer.

ka06
ka06

10040

Astronot çanta ile uzun yolculuk mu olur ? Normal kedi tasıma çantası alin dibinde çöp poşeti geçirin üstüne de kum dökün çokça kakası gelirse yapar en azindan poşeti komple toplar atarsınız. Havasız kalır hayvan astronot çantada hemde çok strese girer zaten önerilmiyor o çantalar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 354 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR