Kedim Alıştı Mı Alışmadı Mı?

Merkan
Merkan

2623 Puan

Merhaba iki hafta ailemin evine geldiğim için kedimi de yanımda getirdim. Ev iki katlı gündüzleri aşağı indiriyorum geceleri yuksrda benimle beraber uyuyor.. geleli 3 gün oldu ama kedim gündüz oldu mu herkesten kaçıyor korkuyor bana sürekli miyavlıyor veya koltukların arkasında akşam 8 e kadar çıkmıyor daha sonra kendi kendine çıkıp etrafı gezip oynattığı zaman evdekiler oyun oynuyor alıştı diyorum birgün sonra gene aynı.. kedim eve alıştı mı alışmadı mı anlayamıyorum.. koridorda çok gezmesini de itemiyorum Çünkğ çok soğuk 14 15 derece koridorlar.. alıştı mı alışmadı mı bilemiyorum bu çok düşündürüyor beni ne yapmam lazım bilemedim?

2 CEVAP

Betullsusam
Betullsusam

10255

Yavaş yavaş alışır merak etmeyin. Alıştırmak için suyunu mamasını siz değil de evde bulunan diğer bireylerden birisi verebilir belki o zaman daha çabuk alışabilir. Yine de pek tanımadığı bi ev olduğundan oraya buraya kaçıp saklanması normal geliyor yavaş yavaş alışır diye düşünüyorum.

Merkan
Merkan

2623

Gündüzleri kaçıyor korkuyor akşam oldu mu 8 den sonra oynamaya başlıyor evdekiler oynatıyor hatta tam alıştı heralde derken sabah tekrar aynı olunca benimde kafam karıştı en sonunda sorayım dedim ama maması mantıklı geldi öyle yapayım hatta yaş mama verdireyim evdekilere 😅

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 273 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79695 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR