Kedim Yüzüme Atlıyor

Sevvalb
Sevvalb

229 Puan

2 aylık scotish fold sahiplendim 4 gün önce geldiğinden beri oyun sanıp sürekli yüzüme ve elime atlıyor çok hareketli ve olması gerektiğinden zayıf. yatak odasını oyun alanı sanıp yorganla oynuyor uyumama izin vermiyor oynadıkça enerjisi artıyor ve bi süre sonra yüzüme elime atlamay yorganın altına girip bana saldırmaya başlıyor o odada kesinlikle uyumuyor birlikte uyuyamıyoruz bir çok yol denedim ama fikirlerinizi duymak isterim

4 CEVAP

Blackcat34
Blackcat34

4061

Selamlar benimde tekir 3 aylık kedim var aynısını yapıyor :) daha bebek oldukları için sanırım. Kedimin elimi ısırması azaldı her ısırdığında hayır diyip bıraktım. Şimdi hafif ısırmaya çalışıyor hayır diyince yalıyor :) elinizi ısırdığında birden çekince daha çok saldırıyor benimki öyle en azından. Yorganla oynamaya bayılır

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Benim de scotish fold kedim var 2 aylıkken bizim ki de öyleydi sonradan büyüdükçe geçer merak etmeyin bu hallerini biraz daha tolere edin kızmayın bağırmayın o oyun sanıyor çünkü sizden ilgi bekliyordur.. Scotish foldların küçüklüğü öyle oluyor cidden ama büyüdükçe aşırı miskin oluyorlar bu hallerini belki de iple çekersiniz büyüyünce ben öyleyim şahsen halen adepte olamadım o yaramaz hallerine alışmışım bu arada kedim şuan 9. Ayına giriyor :)

Sevvalb
Sevvalb

229

Daha önce tekir bakmıştım böyle yavruyken o da öyleydi ama sonrasında gittikçe hırçınlaştı kötüleşti o yüzden panik oldum eğer zamanla düzelecekse problem yok :) teşekkür ederim yorumlarınız için biraz daha rahatladım şu an :’)

emreovec
emreovec

12921

Kedinin bu hareketlerinin alışkanlığa dönüşmesi tamamen insanın elinde. Kardeşiyle ve annesiyle oynadığı gibi sizinle oynuyor. Bu sürede siz bu oyunlara ne kadar çok karşılık verirseniz alışkanlığın kaybolması çok zorlaşır. Elinizle ya da yüzünüzle oynatmayın. Oynadığı an ona ilgi göstermeyin ve başka bir oyuna yönlendirin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 724 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR