Düşük Bağışıklık Ve Kısırlaştırma

Policlal
Policlal

14138 Puan

Hassas bünyeli, geç gelişmiş (geç kilo almış), anne sütü almamış, sürekli bağışıklık güçlendirici kullanan kedisini kısırlaştıran var mı?
Viral bir hastalığı olan da olabilir. Tecrübesi olan var mı?

6 CEVAP

Minikmuezza
Minikmuezza

13161

Benimde kedim inanilmaz istahsiz ve zayifti.kilo almasini bekledim kisirlastirmak icin 1 yasina gelince 2.400 kg ile girdi operasyona.gaz aneztezi ve estetik dikis ile buyuk olcude daha kolay geciyor toparlanmasi ve iyilesmesi.kesinlikle bu yontemle yapturin derim

Ben de bunu merak ediyorum. 2 günlükken buldum yavrumu annesizdi o kadar zor büyüttüm ki o 2 ay onlara adadım kendimi. Ama şuan 6 aylık ve zayıf gibi e anne sütü hiç almadı bağışıklığını da bilmiyorum iyi midir. Veterinerlerimiz bile çok ümitsizdi yaşadıklarını görünce hiç sanmıyoduk yaşayacaklarını dediler. Çok korkuyorum onun için

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Kısırlaştırma öncesi belirli testler ve genel bir ön muayene yapılıyor. Genelde 1 yaşından küçük olan kedilerde hemogram testi yeterli oluyor. Kısırlaştırma operasyonundan önce bu uygulamaları yaparsanız -ki yapmanız gerekiyor- kedinizin kısırlaştırma operasyonuna uygun olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Policlal
Policlal

14138

Tabi ki test ve muayene yaptıracağım aynı şeyi yaşayan var mı öğrenmek istedim

Policlal
Policlal

14138

Kediniz erkek mi acaba?

baranertaga
baranertaga

12029

Bağışıklığı düşükken yaptırmak zaten kaynayan ateşe atlamak gibi bişey. Ha mesela vet testler yapar şu ilacı şu kadar gün alaın tekrar gelin der durum düzelmişse yapılır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 340 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR