Unıque Selective Mama Nasıl

yagmurryamaan
yagmurryamaan

2700 Puan

Nd dokundu mecbur buna gectik kullanan varsa yazabilir miii

2 CEVAP

golsahyildirim
golsahyildirim

11467

Somonlu mamasının içeriği bu şekildeymiş, italik olarak belirttiğim (inş belirtebilmişimdir) içerikler pek iyi değil mamalarda, ancak kedinize iyi geliyorsa kısa süreli kullanın yine..


İşlenmiş Hayvansal Protein (%24), İşlenmiş Somon Proteini (%14), Yulaf, İşlenmiş Hamsi Proteini, Pirinç, Tavuk Yağı, Balık Yağı, Şeker Kamışı Lifi, Mısır Glüteni, Balık Aroması, Keten Tohumu, Ksilo-Oligosakkaritler, Bira Mayası, Tuz, Yucca Schidigera, Koruyucular – Antioksidanlar, Frukto-Oligosakkaritler, Kalsiyum, Fosfor, Sodyum, İyot, Çinko, Bakır, Vitamin.A, Vitamin.D, Vitamin.E, Vitamin.C, Vitamin.B1 ‐ B2 ‐ B3.(Niasin) – B6 ‐ B7.(Biotin) ‐ B9.(Folik Asit) ‐ B12, Vitamin.K, Kolin, Kalsiyum Pantotenat.İşlenmiş Hayvansal Protein (%24), İşlenmiş Somon Proteini (%14), Yulaf, İşlenmiş Hamsi Proteini, Pirinç, Tavuk Yağı, Balık Yağı, Şeker Kamışı Lifi, Mısır Glüteni, Balık Aroması, Keten Tohumu, Ksilo-Oligosakkaritler, Bira Mayası, Tuz, Yucca Schidigera, Koruyucular – Antioksidanlar, Frukto-Oligosakkaritler, Kalsiyum, Fosfor, Sodyum, İyot, Çinko, Bakır, Vitamin.A, Vitamin.D, Vitamin.E, Vitamin.C, Vitamin.B1 ‐ B2 ‐ B3.(Niasin) – B6 ‐ B7.(Biotin) ‐ B9.(Folik Asit) ‐ B12, Vitamin.K, Kolin, Kalsiyum Pantotenat.

Milovat
Milovat

13131

Unique baby Cat kullandık biz ve kedim nefret etmişti, çocuk ölüm orucu tutuyormuş gibi bir ruh haline büründü. İçeriği kötü bir mama. Bilinçsiz olduğum için ve veterinercigimiz bize bunu önerdiği için almıştık bence kullanmayın

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 408 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR