Kedim Yoğurt Yemiyor

Merhabalar 6 aylık kedim var. Hiç yemek ayırt etmez. Fakat yoğurt hiç sevmiyor sadece elimden yiyor. Yoğurdun çok sağlıklı olduğunu duydum. Ama inadına sevmiyor. Nasıl yapabilirim ? Nasıl sevdirebilirim? Her şeyi yiyen kedi onu sevmiyor 🤦

6 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Bizimki de başta hiç yemiyordu, ne elimden ne tabaktan. Gimcat'in yoğurt ödül mamasını aldım, o zamanlar üstünde kediler için yazan her şeyi seviyor diye. Hakikaten de sevdi onu. Paketi bitirene kadar her gün azar azar onu verdim. (İçeriği %95 laktozsuz yoğurt. Hazır laktozsuz yoğurt alıp onunla da denenebilir bence.) Sonra ev yapımı yoğurt yemeye başladı. Şimdi kefir bile içiyor.

Anonymus179224
Anonymus179224

12065

Ben de o ürünü denemek istiyordum ama şeker içerdiğinden dolayı çıkarttım listemden :/

Teşekkür ediyorum :)

sforselin
sforselin

119776

Ödül mamasında içeriğe pek takılmıyorum ben. Az miktarda zehir bile öldürmüyor sonuçta gibi bir karara vardık arkadaşımla bcnxbx Hoşlarına giden şeyleri abartmadan vermekte (elbette toksik etkisi olmayan bir şeyse) bir kötülük görmüyorum ben. Sürekli yiyeceği bir şey de değil zaten. Tabii bana kalırsa o paraya o alınacağına düz sade laktozsuz yoğurt alıp beraber yemek daha mantıklı :D Aradaki farkla yaş mama alırsınız.

Starsailor
Starsailor

808

Yoğurdun üzerine biraz bal döküyorum tabağı sıyırıyor:)

Teşekür ederim önerileriniz için :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 517 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR