Kedim Kimseye Kendini Sevdirmiyor

kaandeniz00
kaandeniz00

694 Puan

Benim 6 aylık bir dişi kedim var. Gündüzleri olsun geceleri olsun enerjisi çok yüksek hayvan. Geçen ay kısırlaştırdık sakinleşir dedik ama nafile. Sürekli koşuyor evde. Üzüldüğüm olay kendini sevdirmiyor. Elimizi uzatınca hemen kaçıyor. Sahiplendiğimizden beri bir kere dahi vurmadık ceza vermedik. Anca uyuduğunda yasa uyandığında 5 dk sevebiliyoruz. Eve yabancı biri geldiğinde de hemen odqlara kaçar onlara da sevdirmez kendini. Az da olsa kafasını sırtını sevmek istiyorum.Ne yapabilirim lütfen yardımcı olun?

6 CEVAP

kaandeniz00
kaandeniz00

694

Çok zorlamıyorum fakat ara sıra kucağıma alıyorum 5 saniye sonra geri iniyor zaten. Öyle kabul ettik artık biz onu ama keşke çok kaçmasa.

Seloyo
Seloyo

745

Karakteri bu şekildedir. Saygı duyup zorlamamak gerek

Ekinay
Ekinay

2525

Ödül maması verebilirsiniz. Kucağınıza alın debelenirse biraz sakinleştiğinde ödül maması verin ama sakin durduğunda verin bir süre tekrarlayın bizimki de hiç durmuyordu en azından biraz duruyor artık ama karakter meselesi tabi ki

kaandeniz00
kaandeniz00

694

Ödül maması veriyorum oltasıyla oynatırken. Ve yerken sevebiliyorum daha sonra yine kaçıyor. Dediğiniz gibi kucağımda vermeyi deneyeceğim. Teşekkür ederim.

emiragacci
emiragacci

4275

Benim kedimde aynı şuan 6 aylık mırlama sevdirme falan hiç yok

kaandeniz00
kaandeniz00

694

Bizim ki de gece yanımızda yatıyor mırlıyor. Uyurken ve uyandığında sevebiliyoruz anca onun dışında el süremiyoruz hemen kaçar eve gelen misafirlerede asla yanaşmaz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 333 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR