Tarlusal Tablet Kedi İçin Güvenli Mi?

Seda62
Seda62

2823 Puan

Tarlusal tablet hakkında herhangi bir bilginiz var mı?Veterinerimiz parça bıraktığı için kedimiz 3 haftada bir kızgınlığa giriyor.Bu ilacı önerdi herhangi bir sıkıntısı olmaz sizin kedinizin rahminin büyük bir kısmı alındığı için dedi.Başka bir veteriner de vermeyin kanser yapar kedinizin ameliyat olması gerekli dedi.Gerçekten kafam çok karıştı bu konuda.Yaşadığım yerde jinekolojik veteriner yok yazı beklemem lazım .

4 CEVAP

Fsena
Fsena

5379

Biz 2 yıldır veteriner önerisiyle veriyoruz.Ama mutlaka danışarak verin.Birde o nasıl veteriner ya?? Sorumsuzluk resmen. Parça kalmış olması veterinerin hatası yazık günah kedi o kadar ameliyat olmuş canı yanmış.O veterinere söyleyin.Kedinizi tekrar ameliyat etsin bir süre sonra.Nasıl veteriner anlayamadım

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Kalan parçanin alınması gerek. Yoksa kızgınlığa b görmeyen devam eder. Çiftleşemeyecegi içinde daha çok strese girer. Meme tümörü riski artar.

Seda62
Seda62

2823

Fsena gerçekten ben de anlamadım .İyi bir yere götürmek için kaç ay bekledim.Sonuç bu .veteriner yaşadığım yerden uzakta olduğu için ilgilenmiyor da .Sormuyor bile.Elim kolum bağlı çok üzgünüm .

senaau
senaau

17289

Merhaba sonuç ne oldu. Benim kısır kedim de kizginliga giriyor birkaç aydır yaklaşık ayda bir şekilde. Tekrar operasyon yaptırdınız mı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 324 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR