Kızgınlıkta Dişi?

firstdipity
firstdipity

823 Puan

Kızgınlıkta olan dişi kedimi yeterince yerimiz olmadığı için çiftleştiremiyorum. Kısırlaştırmayı düşünüyorduk ama 2. kez kızgınlığa girdi önceki günler az çok yese de bugün sabah verdiğim mamanın yanından bile geçmedi. Nasıl yemek yedirebilirim? Su da fazla içmemiş gibime geliyor.

3 CEVAP

firstdipity
firstdipity

823

Yavru kedileri çok seviyorum ama durumum olmadığı için hem de yavruları ileride vereceğim insanların iyi mi kötü mü olduğunu anlamadığım için kısırlaştıracağım:) Uzun yaşaması daha iyi. Yarın veterinere kısırlaştırma için bir muayene ettireceğim:

Fsena
Fsena

5379

KIZGINLIKTAKİ KEDİ AZ yemek yer iştahı kapanır.LÜTFEN KEDİNİZİ KISIRLAŞTIRIN.KIZGINLIĞI GEÇİNCE HEMEN KISIRLAŞTIRIN.KEDİNİZİ DOĞURTTURMAYIN.HEM ÖMRÜ KISALIYOR.HEM O YAVRULAR NE OLACAK?? HER KIZGINLIĞA GİRDİĞİNDE ÇİFTELEŞTİRECEK HALİNİZ YOK SANIRIM :(( YAZIK O CANLARADA GÜNAH.YETERİNCE DÜŞÜNCESİZ SAÇMA SAPAN DÜŞÜNEN İNSANLAR VAR BU KONUDA.2 HAFTAYA GEÇER KIZGINLIĞI HEMEN GİDİP KISIRLAŞTIRIN.DAHA SAĞLIKLO DAHA İYİ BİR HAYATI OLUR :). EVİNİZDE YERİNİZİN OLUP OLMADIĞININ BİR ÖNEMİ YOK.KEDİNİZİ KISIRLAŞTIRMANIZ ÖNEMLİ.BU KONUDA HASSAS DAVRANIN :)

Gamzessven
Gamzessven

21488

İştah azalması normal. Arkadaşın da dediği gibi kızgınlığı geçene kadar kendi haline bırakın sonra da kısırlaştırın. Sokaklarda kontrol edilemeyen doğup bakımsızlıktan ölen yavru kedi çok sevmek için :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 247 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81078 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR