Yavru Kedim Gece Uyutmuyor

rabiaari
rabiaari

4941 Puan

3Aylik yavru kedim son 4 -5 gundur Geceleri uyanip miyavliyor . biraz önce tam 35 dkka miyavladi en son sesi kisildi da dayanamadim gttm yanina. Gece uyurken kapimi kapatiyorum. Cunku uzerimde uyuyor bazen beraber uydugmuzda uyanip oyun oynamaya başlıyor

9 CEVAP

patili
patili

120470

yaşı çok küçük. geceleri korkma ve birinin yanına sokulma iç güdüleri hala mevcut oluyor o yaşta. yanında uyumasına izin vermelisiniz bir süre sonra bebeklil döneminden sonra zaten siz isteseniz de sizinle uyumayı reddedicek. kendi alanında tek uyumayı tercih edicek. şimdi istediği gece korunma ihtiyacını sağlayın psikolojisi açısından. Biraz fedakarlık istiyor bu dönem. Sık sık uyandırır sizi. ama 6 aydan sonra bu tip bi sorun kalmaz.

Eğer öyle alışırsa aynen devam eder arkadaşımın kedisi ne yazık ki 8 aylık ama her gece arkadaşımı rahatsız ediyor. Size tavsiyem kedinizi gündüzleri yorun ama cidden baya yorun ve uyumasına izin vermeyin geceye kadar ben öyle yaptım bir kaç gün içerisinde yeni uyku düzeni oturdu.
Sabah benimle kalkar, ben eve dönene kadar istediği gibi takılır eve geldikten sonra biraz daha uyur ve saat gece 22.30-00.00 arası deli gibi hareketlenir her yere zıplar koşar bizimle oynar ben yatağa yattığımda ise benimle beraber uyur.

rabiaari
rabiaari

4941

Ben butun gun evdeym zaten. Oynuyor falan ama bayada. Bende yanima alistrmaktan korkuorm acikcasi ilerde sorun olur diye cok saolun

ceydatpcu
ceydatpcu

3073

Benim kediler 5 aylık hergün benimle uyurlardi smdi yataklarında uyuyorlar bebekken sze ihtiyaç duyuyorlar bırakın yatsın istedgi yerde ayak ucunzda falan yatacaktr zaten

patili
patili

120470

ileride sorun olmaz emin olun. kedi ırkı soguk kanlı olduğu için çok nadir sahipleriyle uyurlar. cocukken helekş sizin dediğiniz küçüklükte bir kedi gece korunmak sevilmek şefkat bekler. alışma gibi bir durumu oalcağını sanmıyorum. kapalı kapılar her zaman daha cazip gelir o yüzden açık bırakın. gelir bir süre sizle uyur sonra kendine bir alan oluşturur o büyüdükçe zaten.

BALGOZ
BALGOZ

2808

senin odanda kalsın anne hasreti çekiyor olabilir

rabiaari
rabiaari

4941

Cok tesekkur ederim

rabiaari
rabiaari

4941

Hepinize.ilginiz icin cok cok tesekkur ederim. Dediklerini uyguluyorum xok saolun

rabiaari
rabiaari

4941

Gece yatmadan 1.30 saat once oynatmaya basliyorum uyumaya calisiyor yaramaz. Yanimizda uyuyor bugünlerde bazen simariyor bazen akilli cocuk gibi huyu gun gun degisio. :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2397 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR