Kedimin Uyku Düzeni Bozuk

Starsailor
Starsailor

808 Puan

Kedim bütün gün deliksiz uyuyor gece benim uyuduğum saatlerde çılgın gibi oraya buraya koşuşturuyor uyutmuyor, düzeni nasıl değiştirebiliriz, part time işemi göndersem diyorum😂

4 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Uyku düzenini oturtana kadar günde 5 saat uyuyabildiğim günler mutlu olduğumu, gece sinirden, uykusuzluktan ağladığımı biliyorum.(Yavru kedi sahiplenmeyin kamu spotu)
Gün içinde enerjisinin büyük bir kısmını harcamasını sağlamazsanız bi kere gece uyutmayacağı kesin gibi bir şey. O yüzden gün içinde iyice yorulmasını sağlamalısınız. Gece sizi uyandırmak için yaptıklarını da görmezden gelmezseniz hep yapmaya devam eder. İstediğini elde ediyor, dikkatinizi çekebiliyorsa neden yapmaktan vazgeçsin.
Bunlardan sonra yind gece aktif olmaya devam edebilir tabii. Onlar kedi ve doğaları böyle, değiştiremeyeceğimiz şeyler var.
Herkes yapmak istemeyebiliyor ama bu sizi çok rahatsız eden bir durumsa odanızın kapısını kapalı tutmanız iyi olabilir. Aranızdaki ilişkinin kötü etkilenmemesi, birkaç gün odaya girmek için ağlamasından daha önemli bence.

Starsailor
Starsailor

808

Kapıyı kapattığım zaman küçük emrah gibi saatlerce ağlıyor velet:)

kaanpolat
kaanpolat

15498

Gündüz bol bol oyun oynatın son öğünüde yatmaya yakın verin yada benim yaptığımı yapın gece yatmadan önce bebek tulumu giydirin kıyafet giydirince mecburen hareket edemediği için uyuyor gündüz çıkartıyorum

Starsailor
Starsailor

808

Gündüzleri çalıştığım için evde olmuyorum malesef.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 281 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR