Kısır Kedi İçin Mama Önerisi

Suanda purinanın cat chow kitten mamasını kullanıyoruz genel olarak memnunum ama tüyleri çok sertleşti kedimin 15 kilosunu 140 tl ye almıştım o civarlarda bir fiyatı olursa iyi olur ama 200 tl ye kadar verebilirim bi kedim tekir digeride iran kedisi ama iran olan cok zayıf yenı sahıplendım bıraz kılo almasını ıstıyorum tekır olanda cok hareketlı oan gore bır mama onerırsenız cok sevnırım bıraz uzun yazdım ama cevaplarınız ıcın sımdıden teşekkür ederim

10 CEVAP

patili
patili

120470

Merhaba
2si de mi kısır. İran kediniz için Tahıl içermeyen balıklı bir mama almanızı tavsiye ederim. N&D markasının tahılsız balıklı maması olabilir. Çoj güzel bir mama. Tekir kediniz sanırım kısırlaştırılmış olan. Onun için de yine aynı markanın kısırlaştırılmış kediler için olanını verebilirsiniz. Tabi tavuğa alerjisi yoksa. Çünkü kısırlaştırılmış olanı tavuklu. Pahalı gelirse eğer Britcare premium verebilirsiniz 2sine de. Kısırlaştırılmış olanı var. Balıklı tercih etmeye çalışın.

İkiside kısır kedilerimin sadece iran olanı cok zayıf ve tekir olanda cok hareketlı oldugu ıcın hangı mamayı yerlerse kilo konusunda sıkıntıları olmaz

Profine sterilised kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.
Daha uygun fiyatlı bir mama isterseniz golosi sterilised en iyi tercih olur.
Yakın bir zamanda brit care a gecicem henüz kullanmadığım için onunla ilgili bir şey söyleyemem.

Ben brit care kullandım ama advance öneririm fiyat açısından bana uymadıgı için kullanmıyorum ama advance kullandıgım zaman cok iyi sonuçlar aldım

patili
patili

120470

o zaman N&D de size pahalı gelicektir. Britcare le aşağı yukarı aynı fiyattalar. Ama ikisinin de kısırlaştırılmış kedi maması çok iyi bence. Zayıf olma sebepleri kaliteli mama ya ve yeterli proteine vücudun aç olmasından kaynaklı. Protein değeri %33-35 civarı bir mama daha canlı enerjik bir hale gelmelerine yardımcı olucaktır 200 tl.ye kadar öderim demişsiniz. N&Dyi bir deneyin o zaman bence.

BALGOZ
BALGOZ

2808

profine öneririm benimki de kısır iyikediserattin önerdi

İnanın mamalara o kadar uçuk fiyatlar ödemeye gerek yok. Kedimi spectrum ile büyüttüm o zamanlar kimse bilmez sürekli eleştirirlerdi ama kedim o süre zarfında bir kere hastalanmadı, hareketli ve tüyleri mükemmeldi. Bana inanan insanlar spectrum u daha yeni yeni deneyip sitede güzel yorumlar yazmaya ve tavsiye etmeye başladılar.
İnsanların reklamlara kapılarak önerdiği uçuk maliyetli mamalardan almak mantıksız.
Şimdi spectrum un yeterli derece kısırlaştırılmış kedi maması olmadığı için yine aynı fiyat segmentinde Profine kullanıyorum, bir tane kötü yorum okumadım ve bende yaşamadım.
Şimdi sıra britcare de o da aynı fiyat segmentinde ve iyi olduğunu düşünüyorum bir daha ki seferde onu deneyip, profine ve Brit Care i dönüşümlü olarak kullanmayı tercih ediyorum.

Bozita önerebilirim İndoor & Sterilised iyi bir mama. kısır kedinin özel enerji ihtiyacına ve sindirimine yardımcı olacak sekilde hazırlanmış kaliteli içerikli isveç maması tavsiye ederim.

Aleyna0606
Aleyna0606

169

Merhabalar,


Benim 2 tane kedim var ikiside kisir. Kulaginin orda hafif dökülme var dün veterinere gittim mantar oldugunu söyledi icten. 140 tl ye tablet önerdi. Pahali oldugu icin alamadim simdi mantar kremi alicam exoderil ve sirkeli suyla temizlicem. Iyi gelirmi sizce öneriniz nedir? 2 nci sordum da mamalarda tavuk varsa mantari besliyomus brit care kullaniyorum suan bi sikayetim olmadi ama icinde tavuk oldugu icin baska mamaya gecis yapmak istiyorum. Cok pahali mama olmasin balikli olan güzel bi mama biliyomusunuz? ND pro plan royal canin haric butcemi asiyo. Yazarsaniz sevinirim

bademthecatt
bademthecatt

122203

Golosi veya matisse olabilir ben iki yavrumda matisse kullanıyorum gayet memnunuz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 9657 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR