Köpeğim Hasta

Miya2021
Miya2021

166 Puan

Köpeğim de ilk olara karin ağrisi, (karnina dokundugumda isirir gibi tepki veriyordu)hapşirma,burun akintisi ,halsizlik ve iştahsizlik vardi.Banyo yaptirieken esim şampuani yaladigini söyledi .Ve ertesi gün disarida azicik agzinda beyaz köpuklenme görmustum.Kusmustu.Banyodan sonra disari cikarmistik usuttu galiba.Mamasini degistirdim kuzu etli islak mama verdim onu surekli yemeye basladi ve karnina dokundugum zaman tepki vermemeye basladi.Karin agrisi gitti ama burun akintisi ve solunumda gucluk cekiyor.Dun veterinere goturduk 4 tane igne yapti ve imuneks verdi.2 gun boyunca da o 4 dort igneye devam edilecek dedi.Goturemiyoruz.Acaba evde haslanmis patates yapip yedirsem mi serum niyetine.Suan solunumda sikinti var birde burun akintisi var.Horluyor.Bana yardimci olur musunuz ?

2 CEVAP

baranertaga
baranertaga

12029

Ne yapıp edip veterinere götürmeye çalışın. Veterinerin tavsiye ettiği şeyi yarıda kesmeyin. Ciddi bir sıkıntı da olabilir.

golsahyildirim
golsahyildirim

11467

Kedi veya köpek fark etmez, tedaviyi yarıda bırakırsanız sonuç alamazsınız😞 Köpeğinizi veterinere götürmek zorundasınız.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1109 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR