Mama Değişikliği Karmaşası Yardım Lütfen

Phoibos
Phoibos

4377 Puan

Merhaba herkese;


Uzun süredir yavru kedimi Acana, büyük kedimi de bir süredir Brit Care yeni seri ile besliyorum. Acana bütçemi aşmaya başladı. Büyük kedim de çok yağlandı. N&D daha önce pek yememişlerdi tekrar şans vermek istiyorum ama sürekli N&D paketinde farklılık sorun içerik değişimi gibi yorumlar görüyorum kararsızım.


İlk kedilerimi evlat edindiğimde daha cehaletle veteriner ne dediyse onu yapıp Proplan ile başlamıştım kötü de gelmemişti ama içeriği nedir ne değildir cidden belli değil. Felicia’da fazlaca öneriliyor ama tüylerinde sertleşme olanlarda olmuş. Sanırım şuan N&D kısır ve yavru maması denemekle Proplan kısır ve yavru maması denemek arasındayım. Ama kafam karışık.


Yardım lütfen.

5 CEVAP

Siyahiinci
Siyahiinci

11540

Proplan kullanımın cehalet olduğunu düşünmüyorum. Kötü bir mama değil. Sadece fiyatına göre içeriği altta kalıyor.
Brit care kullanımı sonrası mı büyük kediniz yağlandı? Kaç yaşında ve kaç kilo? Ve kısır mamasını mı alıyordunuz?

Selam. Kediniz ne yiyorsa onu kullanın. Icwrik iyi diye aldığımız mamaları tercih etmezlerse almamizin hic anlamı yok. Benimkiler acana pasifica, orijen 6fish, ND ocean kitten, ND prime kitten gibi kaliteli mamalar yerine ya enjoy yada proplan yiyorlar. Ve bu saydığım paketlerin hepsi evde hala duruyor. Bir gun yerler diye tutuyorum :) Geçen veterinere gittigimde bu konudan bahsettim. Evet, bu yasanabiliyor, 1 ay filan böyle yesinler sonra diger kaliteli olanları kullanmayı denersiniz dedi. Çünkü cok kilo verdiler. Bir sure proplan kullanacağım ben.

Phoibos
Phoibos

4377

Haklısınız bu konuda. Ben içeriğinden çok emin olduğum bir mama denedim daha önce ağızlarına sürmediler. Kaldı öyle değiştirdim.

Brit care in yağlandırdığını söylemişsiniz. Benim kedimde zaten kilo problemi var ben de sipariş ettim korktum şimdi. Kısır maması mı kullandığınız acaba

Phoibos
Phoibos

4377

Kısır maması kullandım evet ama bazen diğer kedimin mamasını da yiyordu. Kesin bir şey diyemiyorum o sebeple.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 302 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR