Pelet Topaklanan Kum

TATA4242
TATA4242

118617 Puan

Natural bastet veya bigcat gibi ürünleri kullanan arkadaşlar kumdan memnun musunuz?Eğer memnunsaniz kısaca nedeniyle açıklayabilir misiniz?

11 CEVAP

SerraYanmaz
SerraYanmaz

14787

Memnunum tuvalete atılabiliyor ,kokmuyor, iyi topaklanıyor ,doğal çam ,tozutmuyor ki benim için en önemlisi buydu kedim bentonit kullanırken bronşit oldu çünkü

SerraYanmaz
SerraYanmaz

14787

Aa anladım. NaturalBastet daha iyi fiyatlarını iyice arttırdılar ama

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Öncelikle hoşgeldin :)
Ben memnun değilim, topaklanma zayıf, koku hapsi zayıf, kaka yapar yapmaz almazsan bütün ev iğrenç kokuyor. Kısaca parasını haketmiyor bence, topaklanmayan pelet al daha iyi, ucuz bari.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Şöyle ki şu yılbaşı indiriminde hem bigcat hem natural bastetten 3'er paket aldım. İlk bigcati döktüm, ondan hiç memnun kalmadım. Daha sonra bigcat bitince kapları boşaltmadan üstüne nb eklemeye başladım bu daha iyi gibi bigcat'ten ama tek kullanmadığım için de tam olarak değerlendiremiyorum tabi. Keşke bir kabı bigcat bir kabı nb yapsaydım. Neyse benim için pelet sayfası kapanmıştır, aktif karbonlu bentonitten şaşmam.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Bir de çam kokusu beni çok rahatsız etti, burnum kaşındı, aktı falan.

TATA4242
TATA4242

118617

Ya peletden çok çektim amacım topaklananlarda mi aynı onu öğrenmekti ve öğrenmiş oldum.Zehra teşekkür ederim.Peleti 1 yıl kullandım bildiğin gibi ama yıl sonunda kedim protesto etti ve evi mahvetti.Eskisi gibi değil kokuya karşı aşırı hassas bir kedi.Balik yağlarını zorla yer,suyunda bir damla elma sirkesi olsun içmez.Bu sebeple önerileriniz doğrultusunda almakdan vazgeçtim.Sanirim yeni bir kum alicam proline ext. Kullanıyorum ama son derece az topaklanan bir kum.Tozsuz olması çok iyi ama alacagimda kum her yere dağılıyor.Tozsuz iyi topaklanan kum lazım.Reflex clinicde gözüm kaldı ama şüpheliyim.

yelizsenol
yelizsenol

991

tozsuz iyi topaklanan kum arıyorsanız lindocat kokusuzuna bakabilirsiniz

Sselin1
Sselin1

122024

Ben reflex klinik kullandim. bir kere parfümlü bir kum eksi bir yön. Onu gectim ince oldgu icin daha tozlu. Koku tutmada karbonlu kumlar gibi basarili degil. yeşil veya kirmizi reflex daha basarili.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Yeşil reflex çok iyi gerçekten, topaklanma güzel, koku sıfır ama tozsuz değil. Kokmadığı için açık tuvalette de kullanılır ama.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Natural bastet eski fiyatlarına geri dönmüş bu arada.

SerraYanmaz
SerraYanmaz

14787

@ZehraBulutt NaturalBastet mı kullandınız

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 568 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR