2 Aylık Kedim İçin Mama Önerebilir Misiniz?

elba
elba

774 Puan

Arkadaşlar merhaba. Mamalar hakkında o kadar çok yorum var ki bir mamaya biri çok iyi derken diğeri kesinlikle tavsiye etmiyorum diyor. Hangisine inanacağımı ve ne kullanamam gerektiğini bilmiyorum. Proplan ve advance i çok duydum ve dün advance aldım şimdilik. Sizce hangi mama ile devam etmeliyim?

7 CEVAP

ilk etapta rc babycat iyi bi tercih olabilir. 4 ayını doldurunca başka seçeneklere bakabilirsiniz

ceydatpcu
ceydatpcu

3073

Ben hills kitten ton balikli kullniyorum

9 nisanda 1.5 aylik kedi sahiplendim . Eski sahibi kediyi petshopdan almış ama buyuk kedi sorun cikardigi icin sahiplendirmek zorunda idi bende sahiplenmek istedim omurluk yuvasi ve annesi olsun istedim ve cok tatli bir kizim var . Adam yeni almis kediyi 1 hafta felan bakabilmis sonra sorun olmus sahibi bana proplan kullaniyorum dedi ve mamasini verdi . Kedi 1.5 aylik oldugu icin tuy dokmesi var ama su ana kadar hic dokmedi . Proplan bence cok iyi bir mama tuy dokme sorunu felanda yok . Saglikli bir mama bence yinede sen bir proplanı dene .

mustafaparlak
mustafaparlak

2535

Mamanın iyiliği kediden kediye değişir. Birçok mama deneyip siz kediniz için iyisini bulacaksınız. Tabii ama Whiskas, Goody gibi saçma sapan market mamalarını denemeyin. Biz Orijen Cat&Kitten kullanıyoruz sağlık açısından gayet memnunuz ama kendisi pek istekli yemiyor o yüzden N&D Tavuklu ve Narlı Tahılsız Yavru Kedi Mamasına geçiş yapacağız. Veterinerimiz Advance'i önerdi N&D'yi de sevmezse ona bakacağız. Proplan, Hills gibi mamalar bence hiçbir yararı olmayan para tuzakları. Orijen, N&D ve büyüyünce Acana'yı kullanabilirsiniz gayet doğal içerikli ve sağlıklı mamardır.

Profine ve britcare tavsiye ederim.
İki mamayı karıştırarak vermeyin bana kalırsa.

Sibelgolge
Sibelgolge

286044

ben kendi kizimi royalcanin babycat 34 le buyuttum 4 ayina kadar onu yedi ondan sonra 32 si var emziren annelere bile sut yapan bir mamadir babycat 34

elba
elba

774

çok teşekkür ederim. sağlıklı olan şeylerin tadı bizde olduğu gibi onlarda da kötü sanırım :) iki mamayı karıştırdığımda ikisini de yiyiyor anladığım kadarıyla. içeriğinde tahıl, şeker ve tuz olmaması gerek onun dışında dikkat etmem gereken bir durum var mı?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 859 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR