Neden Kedi Yuvaya Girmektense Bu Soğukta Üstünde Yatıyor ?

Ngny
Ngny

351 Puan

ilk fotoğraftaki gibi apartmanın yanında 2 adet kedi evim var. Düzenli olarak baktığım iki kedi de yuvalarında yatıyorlardı. Bir tane kedim hastalandı ve yaklaşık 10 gün veterinerde kaldı. şimdi geri geldiğinde bir türlü yuvasına girmiyor. bu soğukta yuvanın üstünde yatıyor, ne yaptıysam yuvanın içine sokamadım. zaten çok yaşlı ve hala hasta. Apartmanın içine de girmek istemiyor. Onu nasıl sıcak tutabilirim ya da yuvasına nasıl girmesini sağlayabilirim. neden yuvasına girmiyor olabilir?


7 CEVAP

Telifsz
Telifsz

4206

Başka kedilerin kokusu sinmiştir jçine koyduğunuz örtüyü onun üstüne sürtüp içine koyun örtüyü

emreovec
emreovec

12921

Çünkü; kedi :)


Evde de böyleler. Yatak alırsın gelir yanına yatarlar. Ev alırsın. Üstüne çıkarlar. Sepete yatak yaparsın. İçine girmezler.

Ngny
Ngny

351

dediğinizi düşünüp içindeki örtüyü, minderi her şeyi değiştirdim. onun üstünde yattığı minderi yuvanın içine koydum yine girmedi. mamayla kandırmaya çalıştım yine girmiyor. akşam hava soğuyunca belki kendiliğinden girer dedim ama baktım hala üstünde yatıyor :(

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Ustu daha guvenli geliyor, etrafı seyredip gelebilecek tehlikeleri goruyirlar. Bizim sokaktaki kedilerimiz de boyle. Ama gece giriyorlarmis

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Ha bir de fotoda gordugum kadsriyla gunes vuruyor, gunesten yararlanmak icin de olabilir. Seviyorlar gü neşi

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Guns vuruyor üstüne, daha sıcak oluyordur bence.

Ngny
Ngny

351

güneşin vurduğu fotoğraf önceden çekilmişti, yuvaları göstermek amacıyla koymuştum. bugün İstanbul'da kar yağıyor hava çok soğuk yine de dışarıda yatıyordu ama apartmanın içine aldım, sıcacık yer yaptım orada yatıyor şimdi. Umarım sonradan yuvasına tekrardan girer, önceden girdiği bir yuvaydı çünkü yer ile ilgili sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 440 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR