Kedim Neden Sevdirmiyor

kedimi ne zaman sevmeye kalksam ısırıp tırmalamıyo ama kalkıp uzaga gidiyo cocuklugumdan beri hep kedi istedim beraber yatacagımız her zaman beraber olacagımız sevilmeye bayılan bi kedi ama su an ki kedim bir kez bile yapmadi bunları 6 aylık tekir dişi 4 aydır beraberiz arkadsslarım video atıyo kedileriyle surekli hep sarmas dolaslar o kadar kıskanıyorum ki hic ilgiyi de eksik etmiyorum hep oynuyoruz ediyoruz büyüdükce degisme sansi var mı duygusal bi insnaim zaten kendimi col yıpratıyoruö eger kucucuk bi sans bile varsa denemeye razıyım ödül mamasıyla vsvs kısırlastırınca da degisebilir diyolar ama hic umudum yok onu col seviyorum ve hep sevicem ama o da biraz sevse keske

4 CEVAP

emreovec
emreovec

12921

Enerjisini atması için onunla oyunlar oynayın. Kesinlikle oyun aranızdaki bağı kuvvetlendirir. Ama mükemmel derece sevdirmesini ve kucaklarda gezmesini de beklemeyin. Her kedi farklıdır. Bazısı kucaktan inmez. Bazısı kucağa gelmez. Bazısı sevdirmez. Bazısı sevdirir. Bu kuraldır. Bir elin 5 parmağı da birbirine benzemiyor. Siz ve ben de farklıyız. Herşeyin herkesin karakteri var. Kedi, köpek, kuş... Herşey. Onunla vakit geçirin. Bağı kuvvetlendirin. Olduğu gibi sevin.

emreovec
emreovec

12921

Muhteşem o zaman. Kesinlikle devam edin. Yavru daha ve bebek. Emin olun yaşı geldiğinde ve kısırlaştırma operasyonu sonrasında az daha olgunlaşacak ama bir kucak kedisi değilse, kucağa gelmesini beklemeyin. Paşa da öyle. Kucağıma alıyorum miyaaav, seviyorum 10 saniye sonra hop uzaklaşıp oturup baja bakıyor ama asla ben olmadığım oda da olamıyor. Yatarken tek kalmıyor. İlla yanıma geliyor. Her kedinin sevgisi farklıdır. O sizi emin olun seviyor. Bir şekilde belli ediyordur. Kimi sevdirir. Kimi tuvalete girdiğinizde kapı da bekler ve sevgisini gösterir.

her gun saatlerce oynuyoruz zaten

ezgcn
ezgcn

2750

Elinizi uzattığınızda falan da kaçma oluyor mu benim de 4.5 aylık kedim var aynı durumu yaşıyoruz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 318 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR