Köpeğim Hiç Oyun Oynamıyor

ChuchNorris
ChuchNorris

278 Puan

Geçtiğimiz Kurban bayramında bıçaklanmış halde bulup sahiplendirmeye çalışıp olmayınca da yuvası oldum. Veteriner 2,5-3 yaşında olduğunu söyledi. O tarihten beri de bende. Evde bir de küçük ırk cocker var aralıkta 2 yaşına bastı. 2-3 kere birbirlerine saldırma girişiminde bulundular. Temkinli davranmaya çalışıyorum. Cinsi airedale terrier bu arada. Orta ırk. Dışarı çıkacağımız zaman heyecanlanıyor ordan oraya atıyo kendini. Ya da jambonu çok seviyo. O zaman zıpla gel git gibi komutlarla eğleniyo görünüyo. Sokakta ise diğer köpeklerle mutlu hoplayıp zıplıyor. İster istemez sorguluyorsun bu köpeğe acaba ben işkence mi ediyorum diye? Eve çıkınca yatıyo tavsiyeleriniz var mı?

2 CEVAP

zibityus
zibityus

11834

dışarıda köpeklerle oynuyor hopluyor dediğinizde belki de sorumluluk alıyor onları baskılamaya veya yönetmeye çalışıyor olabilir. jambonla komut verdiğinizde hareketlenmesinin eğlenmesinden kaynaklandığını düşünmüyorum, köpekler stres yüzünden de hareketli olabilirler. kral köpek ailesinin eğitimlerini almanızı öneririm, eğitimleri özellikle çok önemli çünkü köpeğin iletişim kurarken kullandığı beden hareketlerini yorumlamayı öğrenmiş olacaksınız böylece köpeğin sizden veya bir değişkenden dolayı olumsuz bağlantı oluşturmasının önüne geçeceksiniz. köpeğe yönetici sorumluluğu yüklemeyeceksiniz.eğitimleri almadan önce onların youtube ve instagramda bir sürü videoları var onları da izleyebilirsiniz. oyun olayı sonraki aşama önce köpeği doğru anlayın doğru cevaplar verin. oyun durumu için de kral ailesinden yardım alabilirsiniz, belki kendiliğinden de düzelebilir siz değişmeye başladıkça.

ChuchNorris
ChuchNorris

278

eğitim almaya başladım bu arada doğru bildiğim ne çok yanlış olduğunu keşfettim teşekkür etmeden geçmek istemedim meğer işkence ediyormuşum hayvana çok teşekkür ederim tekrar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 543 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR