Kedim Suyunu Patisini Sokarak İçiyor

Policlal
Policlal

14138 Puan

Kedim patisini suya batırıyor öyle suyu içiyor. Ya başına gelen var mı? Suyu kum oluyor değişiyorum hemen yetişince. İçti mi kumlu sudan bilmiyorum. Bunu her gün yapıyor. Ne yapabilirim?

10 CEVAP

emreovec
emreovec

12921

Suya pati dokundurmayı çoğunlukla derinliğini kestirmek için yapıyorlar. Su kabı deri ise daha yayvan bir kap deneyebilir misiniz?

Benim kedim geldiğinden beri suyunun başında kazma hareketi yapıyor. Ve çok komik :) Anlayamadım gitti. Her gün 2 defa değiştiriyorum. Neden olduğunu bilemedim

elifcerenaa
elifcerenaa

592

Suyu kum oluyor yazmışsınız su ve mama kabı tuvalet kabının yanında sanırım öncelikle tuvalet ve su/mama kabı yan yana olmamalı. Benim kedim de suyunun içine mama düştüğünde rahatsız oluyor, almadan içemiyor. Kediler, temiz hayvanlar. Suyunun temizliğine dikkat ederseniz güzelce içecektir diye düşünüyorum :)

Ecemecme
Ecemecme

103650

Su kabını değiştirdiniz mi? Bir değiştirin derim çünkü benimki de kabından rahatsızsa patisiyle deviriyor ya da kazma hareketi yapıyor.

benim iki kedim de yapıyor bunu. denildiği gibi derinliğini anlamak için yapıyolar. Başka odaya alın suyunu problem kalmaz

mihriii
mihriii

119878

benimki de öyle kabını da değiştirdim ama hep yapıyo bunu çabuk kirleniyo suyu bu yüzden

Betullsusam
Betullsusam

10255

Buna yapabileceğiniz bir şey yok biraz daha bu huyuna devam eder sonrasında bırakır. Belki su kabına bi koku sinmiştir o yüzden patisiyle içiyordur bilemem. Kabını güzelce yıkayın bi de öyle deneyin.

sforselin
sforselin

119776

Suyu hareketlendirmek için de yapabiliyor olduklarını okumuştum. Su şelalesi işe yarayabilir belki

Policlal
Policlal

14138

Kum kabıyla su kabı tabi ki uzakta. Patisinden bulaştırıyor kumu. Kapta değiştirdim fark etmedi yeni başladı bunu yapmaya

ezginiko
ezginiko

2727

Benim kedimde de aynı durum var. Önce kabını kum eşeler gibi yapıyor. Sonra patisini önce suya sokup sonra içiyor. Bazen patisinden içiyor. Öyle değişik bir çocuk :D etrafa suyu saça saça içiyor alıştım artık. Bazen maması dışında verdiğim yiyecekleri de önden bi pati değdirip sonra yiyor ama bunun normal olduğunu öğrendim. Patisinden suyuna kum geçmesinin nededi ne acaba. Patisinde kum tanesi kalsa yalayarak temizliyorlar genelde.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5838 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR