Mantar Tedavisi

cansuozmen
cansuozmen

232 Puan

Merhaba. Kedim Afacan 1 yıl kadar önce mantar olmuştu. Termisin hap ve takviye edici bibac damla ve kaledion damla ile geçirmiştik 1,5-2 ay gibi bir sürede. 20 gün kadar önce yine oldu. Taşındığımız için başka bir veterinere gittik. Bu gittiğimiz veteriner oridermyl önerdi ancak sonuç alamadık. Geçen hafta bir doz aşk yapıldı, baticonla temizleyip tribocor ve fucidin adlı iki krem sürmemizi söylediler. Ama daha kötü oldu, iyice yayıldı. Şehir değişikliği yapacağıö önümüzdeki hafta orada bir veterinere gideceğim. Ancak bu veterinerin önerilerine güvenmiyorum artık. Bu bir haftalık süreçte ne yapabilirim? Ketoral şampuan ile yıkayıp termisil krem sürmek iyi gelir mi en azından? Önerilerinizi bekliyorum, çok çaresiz hissediyorum.

4 CEVAP

mihriii
mihriii

119878

mantar aşısınız 1.dozundan sonra benim kedimin de mantarı yayılmıştı 2. dozdan sonra mantar olan yerlerdeki tüyleri döküldü şu an yenileri çıktı baya iyileşiyor yani normal olabilir yayılması ama bizde bu şekilde olmuştu ya garanti veremiyorum sadece anlatmak istedim

sforselin
sforselin

119776

1 yıl uzun bi süreymiş :/
Örnek alınıp mantarın tam olarak hangisi olduğu teşhis edilip ona uygun bir müdahale yapılması daha kesin çözüm olur diye düşünüyorum. Bir yandan da bağışıklığını yükseltecek öneri istemeniz iyi olur bence.

baranertaga
baranertaga

12029

Mantar mı 1 yıl sürdü yoksa 1 yıl önce geçip tekrardan mı oldu?

cansuozmen
cansuozmen

232

Bir yıl sonra tekrar oldu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 284 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR