Kedimde Bir Sorun Mu Var?

Policlal
Policlal

14138 Puan

Kedim 5 aylık. Genelde hep çok aktiftir koşar oynar koştur koştur yanıma gelir. Ben odadayken yalnız kalmaz peşimden gelir. Birkaç gündür az oyun oynuyor. Uyuyor. Peşimdende gelmiyor. Huyu mu değişti? Bir şey mi oldu? Anlamıyorum yaşayan var mı?

3 CEVAP

emreovec
emreovec

12921

Yemek yemesinde ve tuvaletinde bir sorun var mı ? Sadece tek şikayet az koşturması ve çok uyuması ise bir kaç günde anlamak zor. Birşeye sinirlenmiş olabilir belki de ? Bir ödül maması ya da ıslak mama ile arayı bulmayı deneyebilirsiniz.

Policlal
Policlal

14138

Ya emin olamıyorum şuan. 90 gram yiyor normalde 40 gram yemiş sabahtan beri. Tuvaleti normal. Bugün ilk defa evde biraz uzun yalnız kaldı bilemiyorum acaba ondan mı? Üzülüyorum bilmiyorum. Yaş mama açıyorum şimdi teşekkür ederim

Policlal
Policlal

14138

Şuan yaş mamasının hepsini birden yedi. İnşAllah kuru mamasından soğumamıştır bugün 3 kgluk yeni aldım.....

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap