Bahçedeki Köpeğimize Başka Bir Köpek Saldırmış

drybean
drybean

3769 Puan

bahçede bir köpeğimiz var (ev bahçesi değil evden uzak bir yer) az önce babam dedi garibe (ismi) başka bir köpek saldırmış, klübesine girmiyor klübesinden uzak samanlıkta yatıyor diye. yanına kimseyi yaklaştırmıyormuş kafasında yaraları varmış, yarın sabah hemen yanına gideceğim ve babamı, onu veteriner hekime götürmek için ikna ederim çok yüksek ihtimalle. ilk defa böyle bi şey yaşıyorum o benim canım ciğerim ne yapacağım bilmiyorum öğrendiğimden beri içim acıyor. böyle bir olay yaşayan var mı yanına insan yaklaştırmaması normal mi ? babam konuşmuş çevredekilerle, komşunun köpeğinin saldırdığını düşünüyorlar, köpek saldırmış insan değil neden yanına insan yaklaştırmıyordur ? (babama çok bağlı her gün gidiyor oraya besliyoruz ona rağmen onu bile istememiş yanında) onun yanına gidince ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum lütfen bir şeyler yazın kafam çok karıştı içim acıyor

6 CEVAP

aytac1
aytac1

1864

Travma yaşıyor muhtemelen hayvan. Öncelikle köpeğin yaşadığı alanı korunaklı hale getirin. Komşunun köpeği ne münasebet benim köpeğime ulaşıp saldırabilsin.

aytac1
aytac1

1864

Aslında başka şeyler yazmıştım sizi üzmemek için geri sildim. Kafasında yaralar varmış, sabah ilk iş bir veterinere götürün. Google'dan ve Youtube'dan köpeğin kendine olan güvenini yeniden kazanması için nasıl davranılmalı onları araştırın derim.

golsahyildirim
golsahyildirim

11467

Merhaba, belki de olay yeni yaşandığı için ürkmüştür😞 Veterinere götüreceğiniz zaman sevdiği bir yiyecek, ilgisini çeken bir şeyle dikkatini çekmeye çalışırsanız belki yaklaşmanıza izin verir💛

drybean
drybean

3769

alanı yaşadığım mahalleden daha büyük, kocaman bir bahçe. telle çevrili aynı zamanda. sabahları bağlı, akşamdan sabaha kadar da serbest dolaşıyor bahçede. arada da dışarı salıyoruz dolaşıyor sonra yerine geri geliyor. alan korunaklı olay nasıl oldu bilmiyorum.

drybean
drybean

3769

teşekkür ederim, bir de sizi üzmemek için geri sildim dediğiniz şeyleri de yazar mısınız lütfen ?bilmem gereken bir şey varsa bilmek istiyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 588 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81025 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR