Asi Ve Tuy Bakimi Hk

ugurdmrcn
ugurdmrcn

181 Puan

Merhaba, fold cinsi 4aylik bi kedim var. henuz karma asisini yaptirmadim yarin yaptirmayi dusunuyorum birde parazit asisini yaptircam. 2sini birden yaptirmak istesem sorun olur mu?
Bir diger sorum da buara asisi tuy dokmeye basladi,internetten biraz arastirdim bunun icin omega 3 gunde 1kapsul verenler varmis bu saglikli bisey mi?

7 CEVAP

cute_catTR
cute_catTR

12507

onuda araştırın

patili
patili

120470

balık yağı hapı vermek için erken bence daha 4 aylık onun yerine gimpetin malt paste ve multivitamin paste larını alıp haftada 3 gün dönüşümlü olarak verin mutlaka. balık yağı oranı vs. cok önemli ve kritik bir konu. ve içeriğinde agır materyaller var. 4 aylık bir bebeğin onu sindirmesi güç olabilir.
Diğer konuya gelirsek aşılarını aynı gün yaptırmayın lütfen. ve daha önce hiç yıllık aşılarını olmamış bir kedi mutlaka hemogram kan tahliline bakılmalıdır aşıya uygun olup olmaması konusunda. bağışıklıgı güçlü mü, aşıyı kaldırabilecek mi vs. sizi bu ufak kan tahliline yönlendirmeden, isteğiniz üzerine peş peşe aşılarını yapan veterinerlerden koşarak uzaklaşınız.

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

Kendinize bir veteriner belirleyin zaten onlar gerekli vitaminleri söyleyecek ve aşı tarihleri belirleyecektir

awindless
awindless

628

Kedi için bu konuda tam bilgim yok ama kopeklerde karma asidan once parazit hapi veya aşısı yapiliyor ve ikisinin arasinda en az 1 hafta ara olmasi gerekiyor. Birde köpeğimin cildi ve tüyleri cok cansiz gorunuyordu ve dokulmeler vardi. Fazla su icmiyordu. Bu yuzden olabilecegi soylendi asiri olmamak uzere cok az koku yapacak kadar sut damlatip biraz su takviyesi yapabilirsin. Ama ayriyetten bi cilt hastaligi varsa bu çözüm olmuyacaktir. Kesinlikle veterinere gostermelisin.

oscar_cat
oscar_cat

248

Yemeğinden veya cinsinden dolayı tüy dökme olabilir veteriner hekime başvurmanız da yarar vardır

vizardon
vizardon

892

Daha dün yaptırdık karma ve paraziti bir arada. Zaten parazit enseye yapılıyor sorun olmuyor :)

vizardon
vizardon

892

Tabi sizin kediniz dört aylık benim kedim dört yaşında muhtemelen karmayı üç kerede yapacaklardır veterineriniz sizi zaten yönlendirir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 616 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR