Merak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Bir kaç gündür ishaldi fakat bugün kakasında kan görünce apar topar veterinere gittik, iğne yapıldı ve günlük probiyotik desteği sağlandı. Çok halsiz, fazla uyuyor. Normal mi?
Suan benim kedimde ayni durumda neredeyse 10 gundur ishal veterinere gidiyoruz tedavi etti fakat ise yaramadi benim kedimede igne yapiliyor sanirim yapilan ilaclar halsizlik yapiyor ve uyku surekli uyuyor neredeyse tabi hastaligida buyuk bir etken halsiz olmasinda
Biz de yakin zamanda bu problemi yaşadık, normalden daha fazla uyuyordu 10 güne anca toparladı kendini. Çok geçmiş olsun
Enterik Corona virüs ya da gençlik hastalığı olabilir. İkisi de bağırsaklara saldırıp kanlı ishale neden oluyor. Ben kedimi dün kaybettim. İnşallah sizinki kurtulur. Eğer öyleyse tedavisi yok, sadece bakteriler üreyip ikinci hastalık çıkmasın diye antibiyotik ve bağışıklığı için vitamin mineral verebiliyorlar. Virüsü öldüremiyorlar. Veteriner buraya iri çok sağlıklı görünen kedi geliyor atlatamıyor, zapzayıf kedi geliyor iyileşiyor tamamen bağışıklıkla ilgili dedi.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.