Kedim İshal Ve Çok Halsiz

mommymercury
mommymercury

108331 Puan

Bir kaç gündür ishaldi fakat bugün kakasında kan görünce apar topar veterinere gittik, iğne yapıldı ve günlük probiyotik desteği sağlandı. Çok halsiz, fazla uyuyor. Normal mi?

3 CEVAP

Aysel53
Aysel53

196

Suan benim kedimde ayni durumda neredeyse 10 gundur ishal veterinere gidiyoruz tedavi etti fakat ise yaramadi benim kedimede igne yapiliyor sanirim yapilan ilaclar halsizlik yapiyor ve uyku surekli uyuyor neredeyse tabi hastaligida buyuk bir etken halsiz olmasinda

zehralgan
zehralgan

1043

Biz de yakin zamanda bu problemi yaşadık, normalden daha fazla uyuyordu 10 güne anca toparladı kendini. Çok geçmiş olsun

aslihan_e
aslihan_e

136869

Enterik Corona virüs ya da gençlik hastalığı olabilir. İkisi de bağırsaklara saldırıp kanlı ishale neden oluyor. Ben kedimi dün kaybettim. İnşallah sizinki kurtulur. Eğer öyleyse tedavisi yok, sadece bakteriler üreyip ikinci hastalık çıkmasın diye antibiyotik ve bağışıklığı için vitamin mineral verebiliyorlar. Virüsü öldüremiyorlar. Veteriner buraya iri çok sağlıklı görünen kedi geliyor atlatamıyor, zapzayıf kedi geliyor iyileşiyor tamamen bağışıklıkla ilgili dedi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap