Anneleri Doğumda Ölen 1 Günlük 4 Yavru Kedi İçin Acil Süt Anne Aranıyor!...Ankara

aysencayli
aysencayli

1066 Puan

ANNELERİ DOĞUMDA ÖLDÜĞÜ İÇİN 4 BEBEK ZOR DURUMDA. ACİL SÜT ANNEYE İHTİYAÇLARI VAR. BEBEKLER HENÜZ BİR GÜNLÜK. LÜTFEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA PAYLAŞIM DESTEĞİ VERİR MİSİNİZ?


7 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

130952

⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️

Cansunurk
Cansunurk

2083

Sanırım öncelikle veterinere gidilmesi gerek. Genel muayene ve bakımı için. Ücretsizdir. Şimdilik sizin yapabileceğiniz sıcak tutmak bebişleri. Eğer süt anne bulamazsanız kedi sütleri satılıyor. Ve ılık su ile popişlerini silmeniz gerek tuvaleti için. Yine de detayları veterinerden ögrenebilirsiniz.

aysencayli
aysencayli

1066

Teşekkür ederim

Umarım biran evvel süt anne bulabilirsiniz. Bir önceki kedim henüz 2-3 günlükken kapımıza bırakılmıştı ve ne kadar zor olduğunu biliyorum. Süt anne bulamamıştım ve miniğim sadece 1,5 ay dayanabilmişti umarım bu güzelliklerin uzun ömürleri olur.

mihriii
mihriii

119878

buldunuz mu süt anne merak ettim bebekler iyi mi

Superisi814
Superisi814

125141

Süt anne bulana kadar minislerin olduğu yerin sicakligina özen göstermelisiniz.Su torbasi olabilir, pet şise olabilir.Ama yakmayin dikkat edin.Ve düzenli olarak sicakliğin düşmemesi icin gayret gösterin.
Süt tozu var veterinerlerde ve biberon.Bu sekilde beslemelisiniz.Süt anne bulana kadar , elinize nemli pamuk , ya da kokusuz islak bez vb.bir sey alin, karinlarina ve popişlerine incelikle ve hafif dokunuslarla masajlar yapin.Anneler yalayarak yardimci olurlar yoksa tuvaletlerini yaoamazlar, hersey yolunda zannederken tek tek kaybetmeye baslarsiniz.Bu islemi sıklıkla ve özenle yapmalisiniz.
Yeni doğanlar cok hassastir , bilgi, ilgi ve emek ile yol almak onlari yasamda tutucaktir .
Kolay gelsin..

Superisi814
Superisi814

125141

Ekleme yapiyim diyelim sicak suyu pet siseye koydunuz , tenleri hassas yanmasinlar diye üzerine bir örtü koyun.Yavrulari bir arada tutmaya özen gösterin lütfen.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 689 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR